• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

OZ Maraton

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

OZ Maraton

Postby luciang » 26 Nov 2009, 19:01

Azi am fost la OZ. De ce? Pentru ca la ultima noastra intalnire, tocmai fusesem acolo pentru garantie. Frumushica troncanea si prin urmare m-am adresat celor de la OZ sa imi rezolve bataile. S-au bagat sub ea si au constatat: trebuie inlocuite bieletele pe spate (amandoua) si bieleta dreapta-fata. Zis si facut. Au purces oamenii si mi-au schimbat bieleta dreapta-spate si apoi bieleta dreapta-fata. La cea stanga-spate au spus ''HENTZ'', ''nu mai avem pe stoc, da'facem luni comanda...''. Si au facut....nici pana azi, si va pot spune ca de atunci am fost saptamanal la ei, saptamana asta chiar de doua ori, desi si maine e o zi in care as putea sa mai merg si sa ii creieresc de minti, si bieletele nu au sosit. Sunt probleme, sau cel putin asa sustin ei, probleme la nivel de importator, asa vin, greu. Intreb...oare...le aduc cu spinarea?In saci?De unde le aduc?Din China sau ..... Coreea...cu barca cu vasle? Si mi se spune...asa e cu piesele pe garantie....vin mai greu....OARE?Sau pur si simplu le-a trecut buna-vointa de a mai schimba si a treia piesa....?! Nu stiu un raspuns, insa stiu ca daca nu ma rezolva in cursul saptamanii viitoare, o sa scriu si eu asa....intr-o doara o petitie (a se citi mail sub forma de reclamatie ) la Bucuresti. Asa, ca de sarbatori. Ca doar se apropie cu pasi repezi. Am deschis acest topic pentru a mai auzi si eu daca mai exista astfel de probleme la cineva, si daca da, ce putem face? Daca cineva considera ca am vorbit sau mai bine spus am scris ceva .... nelalocul lui ca exprimare, ca forma sau ca si continut, imi cer iertare, insa efectiv nu stiu ce sa fac, si ma gandeam ca prin toata tarisoara asta, se gaseste cineva care sa dea un sfat dezinteresat daca a suferit ca si mine pentru frumushica mea. Va multumesc pentru ingaduinta, si ne auzim.
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4

Re: OZ Maraton

Postby DragosKIA » 26 Nov 2009, 22:20

Incearca sa le dai prima data un mail la adresa de contact ozmaraton@clicknet.ro, vei avea un raspuns si vei putea actiona in fct de ce termen iti dau pt aducerea piesei
Daca nu iti raspund, lasa cateva zile si fa reclamatie la Bucuresti
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby laurmic » 26 Nov 2009, 22:47

Reclamatie OPC . :thumbsup:
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby Arnold12 » 27 Nov 2009, 00:22

laurmic wrote:Reclamatie OPC . :thumbsup:

Hai mai @laurmic, @luciang are o problema si tu esti pus pe glume, ce dracu sa reclame la OPC ca nu au piese pe stoc?
(pt fiecare ansamblu schimbat pe garantie importatorul plateste serviceul)

@luciang - si eu sunt in asteptarea unui senzor tot pe motiv ca nu il au pe stoc la IMG diverse-f14/problema-climatizare-t2274.html#p43709 , service-urile fac comanda la importator (Mit Motors)

Parerea mea este sa reclami problema la importator

P.S. - posibil sa te cheme la Bucuresti pt remedierea problemei
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby alcatraz » 27 Nov 2009, 08:06

cunosc si eu problema. am ridicat-o domnului chimoiu. nu au bielete spate pe stoc nici la importator.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby DragosKIA » 27 Nov 2009, 09:17

Si atunci care e treaba lui Oz? :shock:
Cum am spus ar trebui luata legatura cu importatorul si eventual impotriva lui facuta reclamatie
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby luciang » 29 Nov 2009, 10:25

Multumiri domnului alcatraz pentru vorba pusa la oz maraton. Astfel piesa cu pricina (bieleta stanga spate) a fost gasita pe stoc si inlocuita. Inca odata multumiri!
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby stenso » 29 Nov 2009, 23:39

parerea mea e ca nu e rea vointa din partea lu Oz... principiul e simplu.. daca kiar nu vroiau sati skimbe si a3a piesa..nu iti mai spuneau de la inceput ca bate si ca e dusa,te vrajau ca e in regula..si in prima faza te mai lungeau asa...dar din moment ce au fost sinceri si au spus ca e bulita si ca trebuie skimbata...probabil ca ei kiar vor sa ti-o skimbe dar nu le-a venit inca din Koreea sau de unde vin
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby alcatraz » 22 Feb 2010, 14:56

catalin bocai seful service-ului a plecat de la oz maraton. ne asteapta vremuri grele.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby gabs » 23 Feb 2010, 01:35

noul sef de service pare ok.

am fost eu in week-end sa-mi mai unga ambreiajul cu niste chestii de-ale lor, ca iar scartaia de speriam pietonii la stop.

s-a rezolvat in maxim 10 minute si fara tzashpee mii de acte si devize.

uite ca se poate rezolva si elegant si frumos, nu doar cu "n-are nimic/ba e defecta/ba nu, toate face la fel" :D
gabs

Motorizare: 1.4

Advertisement

Next

Return to Oz Maraton

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post