by luciang » 26 Nov 2009, 19:01
Azi am fost la OZ. De ce? Pentru ca la ultima noastra intalnire, tocmai fusesem acolo pentru garantie. Frumushica troncanea si prin urmare m-am adresat celor de la OZ sa imi rezolve bataile. S-au bagat sub ea si au constatat: trebuie inlocuite bieletele pe spate (amandoua) si bieleta dreapta-fata. Zis si facut. Au purces oamenii si mi-au schimbat bieleta dreapta-spate si apoi bieleta dreapta-fata. La cea stanga-spate au spus ''HENTZ'', ''nu mai avem pe stoc, da'facem luni comanda...''. Si au facut....nici pana azi, si va pot spune ca de atunci am fost saptamanal la ei, saptamana asta chiar de doua ori, desi si maine e o zi in care as putea sa mai merg si sa ii creieresc de minti, si bieletele nu au sosit. Sunt probleme, sau cel putin asa sustin ei, probleme la nivel de importator, asa vin, greu. Intreb...oare...le aduc cu spinarea?In saci?De unde le aduc?Din China sau ..... Coreea...cu barca cu vasle? Si mi se spune...asa e cu piesele pe garantie....vin mai greu....OARE?Sau pur si simplu le-a trecut buna-vointa de a mai schimba si a treia piesa....?! Nu stiu un raspuns, insa stiu ca daca nu ma rezolva in cursul saptamanii viitoare, o sa scriu si eu asa....intr-o doara o petitie (a se citi mail sub forma de reclamatie ) la Bucuresti. Asa, ca de sarbatori. Ca doar se apropie cu pasi repezi. Am deschis acest topic pentru a mai auzi si eu daca mai exista astfel de probleme la cineva, si daca da, ce putem face? Daca cineva considera ca am vorbit sau mai bine spus am scris ceva .... nelalocul lui ca exprimare, ca forma sau ca si continut, imi cer iertare, insa efectiv nu stiu ce sa fac, si ma gandeam ca prin toata tarisoara asta, se gaseste cineva care sa dea un sfat dezinteresat daca a suferit ca si mine pentru frumushica mea. Va multumesc pentru ingaduinta, si ne auzim.
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."