bifat si eu revizia a treia la MIT Baneasa.
numar km: 39523.
suma totala de plata: 688.7 lei
numar reclamatii: 2 (carait de diesel si amortizoare portbagaj)
numar reclamatii rezolvate: 0.
piese in valoare de 593.94 lei - reducere 75.45 lei = 518.49 lei
- filtru aer
- filtru polen
- filtru ulei
- saiba buson ulei
- bujii
- ulei shell helix ultra
manopera 1.8 ore = 170.21 lei
comentarii:
- bujiile s-au schimbat la cererea mea datorita distantei mari la electrozi, electrod mancat, pline de calamina si un pic afumate.
- uleiul a fost facturat 4 litri. n-am primit rest. am uitat sa cer.
- amortizoarele de la portbagaj s-au comportat exemplar in service la 20 de grade. azi dimineata la 0 grade am dat cu capul.
- caraitul de distributie e "vibratie normala a motorului".
- filtrul de aer de la rezervor s-a aflat intr-un final ce e si conform graficului din service se inspecteaza la revizia 4.
- tot conform graficului din service (care evident nu bate cu manualul utilizatorului, nici ala in romana, nici ala in engleza, care nici ele nu bat intre ele) verificarea/ajustarea jocului supape se face la ceed la 90.000km sau 4 ani.
- am semnat ca primarul o hartie unde scrie ca sunt de acord cu solutia aleasa de service.
- per total o impresie mult mai buna despre experienta de la MIT Baneasa fata de OZ: actele sunt facute ca lumea, de verificat au verificat si completat antigelul, iar pe graficul de service e bifat ce s-a verificat pe bune nu toate casutele. pe deasupra au facut-o pe rox fericita ca mi-au spalat caruta si presurile.