Jantele sunt team dynamics pro race 1.2 sunt in culoarea negru si lacuite.
Am folosit urmatoarele:
* manusi chirurgicale - 0.6 RON perechea de la orice farmacie
* 1*sticla de clin goana pentru spumare
* 50 ml billbery iar restul pana la 550 ml apa intr-o sticla de clin
* 1*claybar ultra fine de la sonus( da acela verde)
* 1* Sealant Chemical Guys jet seal 109( foarte foarte usor de aplicat si indepartat)
*1* Poorboys wheel wax( excelent de aplicat pe roti, asta daca te poti obisnui cu mirosul )
* 1*Sonus Glyde Clay Lubricant(foarte bun pentru incepatori)
* 2*Foam Wax Applicator (excelent pentru aplicarea de sealant, ceara, si chiar polish)
* 2*Sonus Der Wunder Buffing Towel, 2 buc/set (geniale pentru inaturat rezidurile de ceara/sealant)
*Multe lavete ordinare pentru sters apa & IPA(alcool Izo propilic pt cine nu stie)
* 150 ml de ipa diluati 1/1 cu apa distilata home made( apa filtrata+fiarta=apa distialata)
*2*pensule rotunde din OBI(cam dure nu le recomand ca zgarie!)
*1*coarba pentru demontarea rotilor de pe masina
*1*cricul din dotare pentru suspendarea masinii
*1*furtun de gradina * pistol de apa tras de la etajul 5 pana in fata blocului(crazy....)
Sa incepem:
Se da roata jos de pe masina si arata in halu asta-----

Da......au fost spalate acum 2 saptamani , mama ei de tara infecta
Se da cu billbery diluat 1/10 pe ambele parti:
Pe fata:

Pe interior:

Dupa putin frecat cu pensula, am lasat bilberry sa actioneze cam 5 minute.
Am udat din abundenta rotile cu furtunul
Dupa care am uscat cu 2 lavete din micro fibra.
Apoi am trecut la treaba:
Am inceput prin umezirea cu clay lube a unei portinui mici si apoi am dat cu clay bar pana ce claybarul aluneca usor pe roata.
V-as fi aratat mizeria de pe clay bar, insa a fost foarte putina, jantele au doar 2 luni deci nu a apucat sa se puna praf de placute sau alta mizerie persistenta.
Practic dupa curatarea cu clay bar am spalat cu apa roata si apoi am uscat cu laveta din micro fibra.
Pentru a fi sigur ca sealantul + ceara v-a avea o fundatie perfect curata, am sters rotile foarte meticulos cu alcool izo propilic.
Si cam asa arata dupa tratament:
Exterior:

Interior:

A urmat apoi aplicarea de jet seal 109,
Am aplicat un strat de jet seal, dupa care am lasat cam 15 -20 sa se usuce.
Am sters apoi stratul de jet seal si am asteptat cam jumatate de ora pentru aplicarea stratului no2.
Am repetat pasul de mai sus pentru inca o aplicare cu jet seal 109
Dupa cca o ora: am inceput sa aplic intr-un singur strat, ceara de roti de la Poorboy's.
Rezultatul final:

Montata si pe masina:

Sper ca v-a placut pentru ca pe mine ma doare spatele si acum dupa cele 12 ore de munca acumulate in etape de cate 6 ore( sambata si duminica)

vrei sa nu maninc mincare calda saptamina asta?