testate de mine:
pulimax- curata impecabil si tapiteria, si plasticul si covoarele din casa

nouveau noir- pastreaza cauciucuriel curate si negre lucioase cam 4-5 zile de folosire in craiova sta plina de praf. daac treci printr-o balta si se uda se lipeste praful dupa 2-3 km
cristalvetro spray cu spuma activa pentru geamuri- dai cu spuma si dai cu laveta peste 10 secunde. dispare mizeria fara sa freci
split- lichid spalare parbriz roz, curata foarte bine parbrizul de grasime, o folosesc atunci vand ploua. o spray-ez pe tot parbrizul si dupa 30 secunde dau cu stergatoarele: nu mai raman dare urate pe parbriz cand las stergatoarele pe functionare intermitenta
diamant plast satin- face plasticele negre cauciucate d epe bord si usa lucioasa si nu s emai prinde praful pe ele cateva saptamani. se spray-aza de la 15-20 cm distanta unform, fara a insista intr-un loc. a nu se feri parbrizul de asa ceva, ca ramane uslios si-i foaret greu de curatat
faspoiler- pt bandourile laterale si grila fata; le face negre lucioase timp de cateva zile. vreo 5-10 minute d ela aplicare este lipicios si se prind toat emustele si praful de el. folositi-l de peferita intr-un garaj sau alta zona ferita de praf si musculite
splendorlega- pt jante de aluminiu. dai cu el si dupa 30 secunde e suficient sa dai cu un burete si se curata toata mizeria, inclusiv toata negreala de pe interiorul jantelor formata in 2 ani de la frane si alte chestii. cu cif am curatat cam 20 m inute, cu splendorlega a durat maxim 3 minute
cristalbel arctic, solutie parbriz- iarna pun 1/3 cristalbel, 2/3 apa. vara pun 200 ml cristalbel si restul apa. curata parbrizul cel putin la fel de bine ca JetExpert
not ice- iarna, dau peste gheta de pe parbriz si in 2-3 minute o dau la o parte cu stergatorul. nigrin luat din real este un rahat, e alcool cu colorant. dupa ce dadeam cu not ice a doua zi dimineata nu mai aveam gheata pe parbriz, nu se mai forma deloc gheata.
metalcrem- ceara de polish; sta cateva luni pe masina, dar nu am masian de ploshat si dupa ce mi- aluat 7-8 ore sa aplic si sa polisez toata masina, m-am lasat pagubas. inca mai am 2 cutii nedesfacute acasa
catenoil- vaselina lichida facuta pt lanturile motocicletelor. eu o folosesc in gearboxul replicilor de airsoft