• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Raspunsuri la cateva intrebari pentru a evita neintelegerile

Locul in care cautam sa raspundem intrebarilor dumneavoastra
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Raspunsuri la cateva intrebari pentru a evita neintelegerile

Postby ClubKiaRomania » 02 Nov 2008, 22:48

Odata cu aceasta introducere, doresc sa iti urez bun venit in randurile noastre, consumatorule de produs(e) KIA.

Probabil ca prima intrebare care va "deranjeaza" acuma, este "Cine mai sunt si acestia si ce doresc sa faca?"
Noi am aparut ca o continuare fireasca a spiritului creat de Kia Cee`d si cum nu ne plac discriminarile, am creat o Asociatie pentru toti posesorii de autoturisme marca Kia. Suntem un grup de persoane insufletite in primul rand de dorinta de a ajuta. Inainte de a se crea Asociatia, ajutorul primit avea o tenta "neoficiala": prin cunostinte, prieteni, colegi. Noi dorim sa venim in sprijinul dumneavoastra in orice problema intampinati.

Urmatoare intrebare fireasca este “Care sunt avantajele pe care le am daca intru in Asociatie?”
1. Reprezentarea in fata importatorului oficial si a subsidiarilor acestuia de catre o persoana juridica, respectiv Asociatia, care are aceleasi aspiratii ca si tine, consumatorul de produs(e) KIA.
2. Discounturi la anumite servicii si consumabile ale masinii.
3. Intalniri nationale sau locale sponsorizate intr-o anumita masura din fondurile Asociatiei.
4. Crearea unui cadru organizat pentru intalniri si comunicari.

A treia intrebare, ar fi de forma:"Ce trebuie sa fac sa devin membru al Asociatiei?"
Aceasta intrebare are si cel mai simplu raspuns: sa fi o persoana care doreste sa il ajute pe cel de langa el. Tot ceea ce putem cere de la tine, viitorule membru al Asociatiei, este sa fi o persoana activa, care participa la intalniri si care ajuta cu mijloacele de care dispune la atingerea obiectivelor Asociatiei. Cotizatia pentru un membru al Asociatiei este in valoare de 10 RON/luna sau 100 RON la achitarea integrala pe un an.

Obiectivele Asociaţiei sunt:
  • Sustinerea tratarii egale, nediscriminatorii, a posesorilor sau viitori posesori de produse Kia
  • Informarea potentialilor consumatori de produs(e) Kia cu privire la drepturile pe care le au in relatia cu importatorul oficial si subsidiarii acestuia.
  • Distribuţia şi sprijinirea distribuţiei de material informative de specialitate, de exemplu în formă digitală şi tipărită
  • Achiziţia, publicarea şi distribuirea de informaţie precum şi oferirea de relaţii publice, prin texte informative sau în cadrul unor evenimente.
  • Rezolvarea unor dispute intre membrii asociatiei si reprezentantia Kia in Romania, cu ajutor de specialitate acolo unde va fi necesar.
  • Reunirea si organizarea posesorilor de autoturisme Kia din tara noastra intr-un cadru legal, care sa reglementeze drepturile si obligatiile acestora
ClubKiaRomania

Model: proCeed
Motorizare: 2.0

Re: Raspunsuri la cateva intrebari pentru a evita neintelegerile

Postby robertCeed » 12 Dec 2008, 12:41

Eu am o mare problema cu un service Kia, nu am facut si nu fac inca public nimic pana cand nu voi fi pregatit pentru o eventual actiune juridica astfel incat sa nu se pregateasca ei inainte.

Am citit din nou topicul asta si printre altele, am vazut :

Rezolvarea unor dispute intre membrii asociatiei si reprezentantia Kia in Romania, cu ajutor de specialitate acolo unde va fi necesar.
Reunirea si organizarea posesorilor de autoturisme Kia din tara noastra intr-un cadru legal, care sa reglementeze drepturile si obligatiile acestora

Cum si cine m-ar putea ajuta in acest sens? Trebuie sa fiu membru cotizant? E de ajuns doar sa fii membru?
robertCeed

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby ClubKiaRomania » 13 Dec 2008, 09:47

robertCeed wrote:Cum si cine m-ar putea ajuta in acest sens? Trebuie sa fiu membru cotizant? E de ajuns doar sa fii membru?

Salut Robert,

Cu privire la mesajul postat de tine, mai jos gasesti raspunsurile:
1. "Cum si cine m-ar putea ajuta in acest sens?" - In primul rand o astfel de discutie nu se poate desfasura decat fata in fata. Trebuie aflate detalii legate de natura nemultumirii (nemultumirilor).
2. "Trebuie sa fiu membru cotizant?" - Orice membru al Asociatiei, este membru cotizant. Nu exista membrii cotizanti sau membrii ne-cotizanti.
3. "Este de ajuns doar sa fi membru?" - Sincer nu am inteles sensul acestei intrebari. Totusi sper sa nu faci confuzie intre un membru (user) in cadrul acestui forum si calitatea de membru al Asociatiei.
ClubKiaRomania

Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby robertCeed » 13 Dec 2008, 10:57

Salut,

Mersi de raspunsul prompt.

1. Absolut ca discutia vreau sa fie fata in fata, dar vroiam sa stiu care sunt pasii.
2. Ce trebuie facut sa devin membru cotizant, se pot face inscrieri se poate plati cotizatia?
3. Am inteles acum, deci sunt 2 tipuri de membrii:
a. membrii asociatiei(platitori)
b. membrii forumului(neplatitori) care sunt simplii useri si care nu pot beneficia de ce ofera asociatia(mi se pare corect) la fel cum sunt eu acum.

Cu cine iau legatura in momentul in care ma hotarasc sa merg mai departe pe cale juridica. Mai au un ragaz de maxim 4 zile lucratoare dupa care chit ca sunt sarbatori nu mai dau inapoi de la nimic.
robertCeed

Motorizare: 1.4

Advertisement

Return to Intrebari

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post