• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Noul sediu IMG

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Noul sediu IMG

Postby Bonzai2 » 08 Jan 2009, 20:49

E
Arnold12 wrote:Este in oras ca mai este pina la indicatorul care arata ca ai iesit din Bucuresti.

Cu ~1km inainte de service este placuta cu Jilava=> ca sediul IMG este in Jilava, de unde trag concluzia ca noul service IMG nu este in orasul Bucuresti.
Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti
Bonzai2

Model: Ceed HB
Motorizare: 2.0 GSL

Postby Arnold12 » 09 Jan 2009, 00:54

Asa o fi ca yo nu am vazut indicatorul, dar daca spui ca este la un km de indicator atunci chiar ca nu se merita sa iesi din oras.

P.S. - pt mine se merita sa fac imensul efort de 1 km :yahoo:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby petry_1776 » 09 Jan 2009, 11:13

Asa este, indicatorul ca intri in Jilava e imediat dupa liniile de tramvai, pe-acolo pe undeva, dar cred ca au uitat sa-l mute.
Oricum, nu cred ca asta este relevant din moment ce conteaza cum iti face masina mai mult decat cati km faci cu ea pana la acel service BUN. Si de-ar fi sa vin din Aviatiei pentru asta. Eu eram in stare sa ma duc la Pitesti sa-i fac revizia la cea pe benzina, doar pentru simplu fapt ca la telefon cei de la Mit Motors mi-au zis ca ma costa in jur de 7-8 milioane (IMG-ul se muta in perioada aceea si eram nevoita s-o fac pe 29-30 dec).
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby Serena » 10 Jan 2009, 16:45

Probabil si Baneasa este la un Km de Bucuresti? AAAAAAA da, da, da, Baneasa o cunoastem toti, iar Jilava nu este iesire catre valea Prahovei. :grin: Atata timp cat sunt profesionisti, :clap: nu conteaza daca sunt sau nu in Bucuresti.
Prefer sa ies un Km si sa am parte de ce e mai bun pentru masina.
Serena

Model: Alta marca
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby cmihai » 10 Jan 2009, 18:53

eu unul as prefera sa fac 200 km pina la bucuresti numai oameni sa fie de treaba si sa se ocupe cum trebuie de masina
cmihai

Motorizare: 1,4 gsl

Advertisement

Postby Bonzai2 » 11 Jan 2009, 21:31

Serena wrote:Probabil si Baneasa este la un Km de Bucuresti? AAAAAAA da, da, da, Baneasa o cunoastem toti, iar Jilava nu este iesire catre valea Prahovei. :grin: Atata timp cat sunt profesionisti, :clap: nu conteaza daca sunt sau nu in Bucuresti.
Prefer sa ies un Km si sa am parte de ce e mai bun pentru masina.

Diferenta e ca din Baneasa ai cu ce sa te duci si cu ce sa te intorci ,chiar daca nu ai masina.Ideea era ca daca ai nevoie pana le service acolo, numai cu masina te poti duce.Dar pentru unii service-ul IMG a devenit biserica la care sa se inchine :D . Prea multa lauda strica la adresa lor.
Conteaza si pentru imaginea lor,in special pentru departamentul vanzari autoturisme.
Bonzai2

Advertisement

Postby ionut.popescu » 11 Jan 2009, 22:53

Bonzai2 wrote:Diferenta e ca din Baneasa ai cu ce sa te duci si cu ce sa te intorci ,chiar daca nu ai masina.

Si de aici aici cu ce sa pleci, pentru ca exista RATB si microbuze particulare in si dinspre Jilava.

Bonzai2 wrote:Dar pentru unii service-ul IMG a devenit biserica la care sa se inchine :D . Prea multa lauda strica la adresa lor.

Nu este vorba de lauda si de "inchinare" cel putin din partea mea. Nu pot spune daca sunt mai profesionisti decat alte service-uri autorizate KIA din tara, pentru ca nu am incercat altceva. Pot spune doar ca pe parte de "client service" (orientare catre client) de fiecare data au luat nota foarte mare din partea mea si trebuie sa recunoastem ca este un aspect foarte important. Un exemplu din categoria "asa NU", se poate gasi pe clubkia.ro, unde unui posesor de Cee`d i s-a spus in service Mit Motors Baneasa ca "puteai sa alegi si alta marca, nu erai obligat sa iei Cee`d".
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby Devilson » 12 Jan 2009, 09:07

Da, si tot de Mit Baneasa se plangea cineva ca i-au montat senzori de parcare cu vreo 900 ron. vreo 350 senzorii si 420 MANOPERA. la asta cred ca s-a adaugat si TVA-ul pana la 900 ron. deci manopera a fost ma mult decat senzorii. a fost japca pe fata, in conditiile in care in comert gasesti senzori destul de buni si la 200 ron, cu manopera 100-150 de ron iesi la jumate de pret fata de Mit. daca o vor tine asa, nu-i vad prea bine.
din cauza scaderii vanzarilor, cei de la Mit cum il prind pe cater unul in service pt orice prb, ii iau si pielea dupa el, ca sa nu mai aiba ei gaura la bani.
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby Orlando » 12 Jan 2009, 13:01

Din ce vad in poze este un service foarte dragut,si ingrijit.
Citeam la un coleg de forum problema transportului de acolo...acum sa fim sinceri,avem prieteni...avem forum...deci daca ar fi sa iti lasi masina acolo peste noapte eu zic ca s-ar incumeta sa vina sa te aduca cineva de acolo.
Eu am fost acum 2 saptamani(pe 30 parca) la Mit Baneasa cu un prieten care are un Sportage,si i-a facut toata treaba in scurt timp si foarte ok...din ce am vazut eu.
Eu deja am pe cineva la Mit dar daca se strica treaba...o sa apelez si la IMG:D
Orlando

Model: proCeed
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Bonzai2 » 12 Jan 2009, 13:20

Orlando wrote:Citeam la un coleg de forum problema transportului de acolo...acum sa fim sinceri,avem prieteni...avem forum...deci daca ar fi sa iti lasi masina acolo peste noapte eu zic ca s-ar incumeta sa vina sa te aduca cineva de acolo.

Spre exemplu una e sa mergi in interiorul orasului pentru un drive test si una e sa mergi pana in Jilava,pentru ca ei au si showroom acolo si una e sa iti lasi masina la reparat (sa speram cat mai putin) undeva in Bucuresti si alta e in Jilava si mai conteaza si imaginea lor de dealeri.In fine pe cine deranjeaza deranjeaza pe cine nu,nu,asat-i viata,e greu sa fii multumit de tot.
Ai prieteni,ai forum dar toti lucreaza exact in programul de service al IMG-ul, din acest motiv mi se pare mai incomod sa mergi la service pana in Jilava.
Bonzai2

Advertisement

PreviousNext

Return to INTERNATIONAL MOTORS GROUP (IMG)

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post
  • Noul Opirus
    by cmg_george » 18 Oct 2009, 09:19
    3 Replies
    138 Views
    Last post by DragosKIA View the latest post
    24 Nov 2009, 15:45
    Auto
  • Noul Cod al Muncii