Da nici eu nu am nimic cu nimeni!Dar eram incepator de unde sa stiu cum sa pun acum mi-am cam dat seama cum sta treaba!Acum ce sa fac?!Am gresit ca am scris in 2 locuri,nu am cum sa sterg!Asta e acum ma uit aici!
We shall go on to the end we shall fight on the seas and oceans we shall fight on the beaches we shall fight on the landing grounds we shall fight in the fields and in the streets we shall fight in the hills we shall never surrender
Gata iam trimis un pm!Sa-mi stearga reduceri-membrii-club-kia-romania-f271/faruri-interior-negru-diy-t1927-80.html, !Acum sper sa -mi ramana doar discutia de aici!Daca asta era atat de grav!
DamianCM wrote:Deci ma lamureste si pe mine cineva?Conteaza ce tip de feon ai?trebuie sa fie de ala special?sau merge ci cel de "casa"?
Daca te referi la "cum sa dezlipesc farul" un feon de casa nu e suficient de puternic sa incalzeasca masticul cu care este lipit farul incat sa-l poti desface.
Deci ori feon profesionist, ori metoda far in cuptor ( dar riscul este mult mai mare )
Proud Owner of Kia Cee'd 1.4 16V~120 HP, BEST, So RED....B-85-KHU--> ODO ~35.000 km