Leduri SMD:
- 21 leduri pentru displayul computerului de bord
- 8 leduri pentru butoanele computerului de bord
- 19 leduri pentru partea de aer conditionat (aer manual)
- 27 leduri pentru cadrane
- 8 leduri comenzi pe volan
- 23 leduri unitatea audio
total 106 bucati.
Leduri normale:
7 leduri de tip normal 3mm 3V, pentru geamuri electrice fata, reglaj faruri, esp.
Alte materiale nu sunt necesare, este nevoie de precizie, rabdare si ceva skilluri de surubareala.
Pretul ledurilor variaza in functie de numarul de leduri pe care le achizitionezi si de unde le iei, pretul variaza intre 1 ron si 2 ron per bucata (cu atat am luat eu, e posibil sa existe si mai ieftin sau mai scump.)
Cineva care se ocupa cu asa ceva mi-ar fi luat 5 ron per led pentru lucrare, la numarul foarte mare de leduri de schimbat la ceed suma era destul de maricica, asa ca am zis sa give it a go, si a iesit impecabil.
Timpul de lucru nu pot sa il calculez exact pentru ca eu am facut pe bucati, azi ceva, maine ceva si tot asa, dar de exemplu cadranele cu demontat, schimbat leduri, montat inapoi mi-au luat cam 2 ore. Cel mai mult de furca am avut la comenzile pe volan pentru ca trebuie dat jos volanul. In principiu in cam 8 ore se pot schimba toate ledurile la ceed sa fie tot albaastru.

Ma gandeam l o combinatie de alb-albastru-rosu (cadranul alb, cifrele de viteza cu albastru si acul cu rosu)