Buna din nou si La Multi Ani!
@seby
Din cunostintele mele anvelopele cu care vine masina, echipata din fabrica, sunt Hankook si sunt doar anvelope de vara, nu cred ca au livrat cu anvelope de iarna dar oricum din ceea ce ai scris tu nu putem deduce ce tip ai deoarece ai scris doar marca lor.
Masina mea a venit echipata cu Hankook de vara dar pt. ca a intarziat peste termenul din contract am primit gratuit un set de anvelope de iarna.
Nu stiu cati km ai acum cu masina dar sfatul meu e ca in primii 1000 km sa shimbi cat mai des vitezele, e ok ca nu ai depasit in primi km 3000 rpm dar pe incearca ca la drum intins sa nu te duci mult timp doar intr-o singura treapta.
In rest , legat de consum, m-am mai jucat zilele astea cu masina si daca e sa mergi la superconsum(ceea ce nu poti face decat in unele situatii exceptionale) in afara, reusesc sa o fac sa consume aproape de 5.3 , am ajuns de m-a intrebat sotia ca de ce merg asa de calm

))))))
Totusi utilizata intr-un mod normal(in sensul ca sa nu stai cu ochii la consumul instantaneu) si in procent de 50% afara si 50% oras consumul trebuie sa fie undeva - sau + 8 l/100km
PS:... oricum distractia adevarata e cand o duci de la 3000 rpm in sus

)))