Tony, 23 de ani, lucrez in "industria auto"
varianta este Base, + dotari optionale:
jante 16 tip C
proiectoare
pachetul de piele (volan etc)
6CDChanger (nush de ce am fost atat de stupid sa iau asta la 90 de euro si nu scaune incalzite la 100...)
cheie cu telecomanda (aici am gresit comanda si am luat doar cheie cu telecomanda simpla si nu pliabila care mai era inca 20 de euro in plus)
reglaj scaun sofer + suport lombar
culoare pachet 2 rainbow blue, ceea ce inseamna ca am numai negru in masina, nu si cremul acela la usi si partea de jos a bordului cum am vazut ca au majoritatea. o fii bine o fii rau...
si am ajuns la 13.700 care erau cam toti banutii mei la momentul cand am facut comanda....
am mai strans de atunci inca vreo 1000 care i-am dat pe casco, rca, numere provizorii, trusa obligatorie, presuri si ma pregatesc sa dau comanda de Dunlop M3 , am gasit pe un site la 370 de ron, chiar ok, la carrefour era 420 iar la un shop la mine in cartier 470...
sper sa scoata odata astia taxa auto ca sa ma duc s-o inmatriculez , mai am 2 sapt...

in alta ordine de idei, masina merge super , consumul cam maricel daca ma infig pana in 3000 de ture (am 800km acum la bord, mai tin cateva sute rodajul), se duce lejer la 10-11, daca merg cu 2000-2300 de ture, e cam 8-8.5.
ma gandesc totusi sa vad cum fac, pe viitor, sa-mi schimb culoarea de bord.... mi-a placut la inceput , acum ma plictiseste... as vrea niste rosu si albastru (da, sunt si stelist din intamplare
singura problema care o am momentan este un greieras pe partea stanga la maner, care ma streseaza rau de tot , dar i-am gasit ac de cojoc, sau bricheta ma rog

cred ca am scris cat pentru 5 posturi, so, mai vb
p.s. stickeeeer pls!