Masina o am din 07 decembrie 2007, dupa 3 luni grele de asteptare...
Este un cee'd 1.6 GSL LX MT + cateva optionale si multe modificari aduse de mine.
Album foto: http://picasaweb.google.com/ScubliVlad/
scubli wrote:Insfarsit a venit, dupa aprox. 3 luni de asteptare.
KIA cee'd, 1.6GSL(benzina), 122CP, gri metalizat (Piston Grey) + Optionale: faruri ceata fata si spate, jeante aliaj 16", volan, schimbator, cotiera si maneta frana de mana in piele, butoane volan si buton frana de mana cromate, interior negru + crem, presuri, etc. Din standard are dotari bune pe ea: 10 Airbag-uri, clima, cd player cu mp3, slot USB pt. flash si/sau iPOD, suspensii pe gaz individuale fata spate, frane pe disc fata spate, servofrana, servodirectie (bun lucru, la viteze mici merge foarte usor si cu cat creste viteza directia merge mai greu, evitandu-se virajele bruste nedorite la viteze mari).
De cand am primit vestea m-am si "blocat"... nu a durat mult si am fost la reprezentanta sa o ridic.
Masina era in curte, atunci o spalau cei de la reprezentanta (proaspat venit cu o seara inainte).
Am semnat toate hartoagele si alea alea si m-am si urcat in ea si la drum.
Primul drum a fost Baia Mare - Sighet (67 km) apoi diferite drumuri si un drum de Sighet - Oradea via Baia Mare(aprox. 270km).
Dupa 600km impresiile sunt: La comfort nota zece fara comentarii, chiar nu ma asteptam sa fie asa comoda in interior(tinand cont ca inainte de ea am condus mai mult timp un BMW 320d si pe langa asta am si 1.90m si in spatele meu ramane loc pt. inca o persoana cat mine) si sa stea asa bine pe drum.
Sistemul audio e iesit din comun de bun pt. un sistem standard de 4 joase + 2 inalte(nota 11 cu steluta), cat de nervoasa e nu am incercat inca... o menajez putin cat e in rodaj.
Ceea ce nu merita la noi sunt jeantele de 16"... se cam simte fiecare denivelatura-n drum, intr-un fel imi pare rau dar imi pare si bine pt. ca ii da o alta infatisare masinii.