Dupa tatonari mai timide am sa incerc sa fiu mai implicat in pasiunea pentru masinutele noastre.
Sunt posesor al unei ceedutze 1.6 GSL HB piston gray, varianta city (jante 16", proiectoare, climatronic...)
Nu cred ca are sens sa spun ca este exact ce mi-am dorit pana in acest moment.
Nu sunt primul proprietar, masina fiind fabricata in 2009 si la momentul cumpararii avand 6400 km. A fost masina importatorului - kia romauto fiind primul proprietar.
Din noiembrie pana acum am reusit sa parcurg cu ea alti 4000 km pe drumurile patriei mult adorate.
Pana in acest moment singurele probleme au fost cu drumurile care iti rapesc semnificativ placerea de a conduce. Sezonul rece mi-a adus din pacate numeroase ciupituri in vopsea de la materialul antiderapant (poate cunoaste cineva remedii mai "naturiste" pentru ascunderea lor), gropi cu greu ocolite, si cireasa de pe tort - un perfectionist mi-a "modelat" putin aripa stanga fata in parcare -urmeaza casco. Motive serioase pentru a cauta prelata si masca fata iarna.
Pana in acest moment nu am testat masina in parametri maximi (ma repet - drumuri proaste), top speed-ul fiind 180 pe dn2.
Astept cu nerabdare sezonul cald pentru a simti cu adevarat ce poate masina.
Salutari tuturor si drumuri fara gropi !

felicitari pt alegere ! si bine ai venit