• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

VTI Pusti nou in gasca

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: VTI Pusti nou in gasca

Postby cosmin_m3 » 14 May 2009, 20:06

dap, tare povestioara ta! sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ...ceva mai ortodox! (eventual limiteaza-te la caratul gazelelor :grin: ) ... totuși e fier.. nu te poti pune cu el!

ghoustVTI wrote:.... A 3 intamplare din pacat mia fost fatala pentru permis la numai o luna dupa ce il luasem cand , nu stiu cum s-a strecurat o femeie pe trecerea de pietoni iar eu nu am observat-o si am acroshato usor.....

ai scapat usor... puteai sa ajungi oaspete pt cativa anisori la "hotelul" de pe Bariera Vâlcii ... si crede-ma ca nu-i deloc frumos acolo!!!
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby iulian2007 » 14 May 2009, 20:18

ghoustVTI wrote:.... A 3 intamplare din pacat mia fost fatala pentru permis la numai o luna dupa ce il luasem cand , nu stiu cum s-a strecurat o femeie pe trecerea de pietoni iar eu nu am observat-o si am acroshato usor.....

asta e boala masinii asteia si nu numai: stalpul destul de gros, la care mai adaugi si oglinda retrovizoare de dimensiuni "large", rezulta diminuarea vizibilitatii intr-o mare masura. era sa o patesc si eu @pustiule, si tot pe trecerea de pietoni. de atunci ma asigur de cateva ori in plus ( ma intaind catre volan si ma dau si mai pe spate pt a elimina unghiurile moarte) :hello:
iulian2007

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby dany_onutza » 14 May 2009, 21:52

S-o stapanesti sanatos pustiu si ai grija cu calutii ca tentatia-i mare,mare de tot.Gazelele se uita oricum nu trebuie sa faci nimic spectaculos ca sa te remarce ca masina e destul de frumoasa.Interesanta folia.Cum de nu te-ai descurcat si tu de un certificat de omologare?
MAY THE FORCE BE WITH YOU, ALWAYS...
dany_onutza

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby ghoustVTI » 18 May 2009, 14:57

cu certificat pt folia de pe spate nu ma omor ca nu sa ia nimeni de mine de folia de pe spate , iar pe fata , akum nu mai am ca am data jos cand am fost la mare dar imi pun iar , oricum aia dupa fata nu se poate omologa asa ka ..... merge si asa. Saptamana viitoare imi pun si ploape si imi fak la bara de fata , partea aia subtire de jos neagra ca la seat leon ala cu kit de fr.mai vb , aaaa si o sai fak si poze ca tot a zis cineva. va salut si va astept la craiova in iunie sa facem un party RAU
the KIA of women ( unlock everything )
ghoustVTI

Model: proCeed
Motorizare: 1.4

Advertisement

Previous

Return to 1.4 GSL