so ce sa va zic? are un anisor si ceva si vreo 17000 de km la activ km pe care i-am parcurs cu cel mai mare drag, exceptand drumurile cu gropi.
Am intampinat ceva probleme in kilometrii astia insa nu grave, pe la vreo 800 de km m-am trezit cu 2 pene la roata stanga fata respectiv stanga spate lucru care m-a dezamagit foarte tare, crezand ca mi-am luat teapa ca .. asa cauciucuri asa masina.
S-a dovedit insa ca m-am inselat.
Si am inceput cu problemele ca sa nu va intrebati daca am avut acum.
A 2-a problema a fost un zgomot la o roata care s-a dovedit a fi un surub nestrans bine, lucru valabil la majoritatea kia de altfel, asa ca daca simti vreun zgomot in bord veridica capu lde amortizor (sunt niste capace negre cum deschizi capota).
Ce-a de-a 3-a problema si ultima de pana acum a fost scaunul la sofer, in care s-a rupt un element de sustinere cu toate ca am doar 70 de kg, lucru care va asvea rezolvare in curand....
Ea este belicioasa:

Si e tare bucuroasa sa vada surate in trfic, bineinteles surate responsabile in trafic si sociabile.
Pot zice ca in cei 17000 de km belicioasa n-a cerut prea mult de mancare. Cand mergeam in diverse locuri a papat undeva intre 6.5 -7% daca nu ne grabeam, bineinteles ca a papat si 8% mediu pe 1000de km weekend-ul trecut in conditiile in care nu i-a stat nici o masina pe A1 in fata.....a papat si 13 in oras anul trecut de ce sa mint? depinde cum ai piciorul.. cu cat il ai mai greu cu atat iti papa mai mult

Pe langa faptul ca masina se comporta foarte bine in trafic si are o tinuta de drum impecabila , calitatea materialelor, spre surprinderea mea e una superioara comparabila cu masini mai scumpe.
Senzatia la drum cand iti face flash-uri o masina cu 10000 de euro mai mult? il lasi sa treaca si pe urma ii faci cu mana? de nepretuit!!
pentru mai multe detalii intrebati specific ce va intereseaza
Belicioasa reloaded: