• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

...ba a mea e mai frumoasa!!!

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: ...ba a mea e mai frumoasa!!!

Postby stenso » 14 May 2009, 17:02

sa o stapanesti sanatos fara incidente...si sa te bucuri de ea si sa o gasesti atragatoare/frumoasa si dupa 7 ani....
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby cosmin_m3 » 25 Aug 2009, 20:47

dupa mai bine de 3 luni de la ultimul post revin cu informatii noi despre cea mai frumaosa masina din lume!! :lol:
- peste vreo 350 de km atinge frumosul ODO de 40K. in tot acest timp masina s-a comportat bine, fara evenimente majore. singura ipostaza proasta in care m-a pus a fost la ITP, cand era cat p'aci sa nu-l treaca din cauza unui cablu de la frana de mana care nu a vrut sa franeze roata de pe dreapta spate. in prezent problema a fost rezolvata pe garantie la ERSTE si sunt f incantat de senzatia de siguranta pe care mi-o da acum frana de mana.
- la sfarsitul lui iulie a implinit 2 anisori si a primit cadou un claxon nou si un reostat cu ajutorul caruia revolutia portocalie a luat sfarsit! Daca, claxonul este numai pentru amuzament, potentiometrul mi se pare extrem de util dupa lasarea intunericului.

Si ca totul sa fie perfect as mai avea o mica nemultumirie despre care vreau sa va cer si voua parerea:
Din cauza unui incident petrecut in ajunul Craciunului 2007, in parcare la un supermarket (o angajata ce conducea un sir de vreo 15-20 carucioare si care nu a vrut sub nicio forma sa ma ocoleasca) a trebuit sa revopsesc in intregime portiera din stanga spate. La vremea respectiva totul a iesit perfect, fara nici un fel de difernta de nuanta intre partea vopsita si restul masinii; insa, in prezent, usa are o usoara tenta mai inchisa, cred ca vopseaua a imbatranit altfel fata de restul masinii. Credeti ca se mai poate face ceva pentru a nu mai fi vizibila aceasta diferenta? Mentionez ca la vremea respectiva, din motive obiective legate de ERSTE, am efectuat lucrarea intr-un service local dacia.

Ps. are vreo legatura ca pe vremea aceea lucra si aktymel la acel supermarket?? :scratch: :mrgreen:
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 28 Jan 2010, 00:01

efectuat revizia la 45000 km (a 4-a in cazul meu). actiunea s-a desfasurat la IMG si s-au facut urmatoarele operatiuni:
- Ulei Repsol Long Life 5w30 - 155.1 lei fara TVA (s-au facturat 3.3 litri)
- filtru ulei - 22 lei fara TVA
- filtru aer - 66 lei fara TVA
- filtru aer rezervor combustibil - 58 lei fara TVA
- lichid frana Repsol DOT4/500 - 22 lei fara TVA
- Bujii - 14.60 lei fara TVA
- inlocuit saiba buson - 2.70 lei fara TVA
- inlocuit bec pozitie - 1 leu fara TVA (iar manopera pt inlocuirea acestui bec a fost de 19.80 lei fara TVA :violence-shootself: )
- manopera totala - 259.06 lei fara TVA
TOTAL REVIZIE: 644.26 lei + 122.41 lei TVA = 766.67 lei

Nu stiu daca preturile consumabilelor de mai sus includ reducerea de 19% mentionata pe site-ul importatorului .

in timpul reviziei am pus mai multe intrebari despre ce se poate face pt remedierea sunetului/bataii ce se aude sub volan chiar si dupa schimbarea acelui cuplaj flexibil ...si am aflat ca le-au venit un nou model de steluta (cuplaj flexibil) care in prezent sunt montate doar pe cateva masini pt testarea eficacitatii lor pe drumurile noastre. Asadar, noi cei cu masinile luate inainte de aprilie 2008, mai avem o speranta sa se rezolve aceasta problema inainte sa expire garantia!

la final - un gest frumos - mi-au facut cadou 1l de stropgel concentrat de -63 C, un pix si o bricheta personalizate.

durata totala a reviziei a fost de 2 ore si 30 min. si pot sa spun ca sunt pe deplin multumit de acest service.
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby DamianCM » 28 Jan 2010, 07:39

Sa o stapanesti sanatos!Ai grija de ea!
DamianCM

Model: proCeed
Motorizare: 1596

Advertisement

Postby laurmic » 28 Jan 2010, 12:07

cosmin_m3 wrote:- filtru aer rezervor combustibil - 58 lei fara TVA

Ce reprezinta acest consumabil :scratch: Sau este filtru de combustibil (mult mai plauzibil). :D
Jurnal
ODO 69000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby Arnold12 » 28 Jan 2010, 15:17

Din cite stiu IMG-ul nu are reducerea trecuta separat, este scazuta direct din pretul produsului.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 28 Jan 2010, 18:32

laurmic wrote:
cosmin_m3 wrote:- filtru aer rezervor combustibil - 58 lei fara TVA

Ce reprezinta acest consumabil :scratch: Sau este filtru de combustibil (mult mai plauzibil). :D

la pagina 7.5 din manual este prevazut atat filtul de combustibil cat si filtrul de aer al rezervorului de benzina. primul se inlocuieste la 60k in timp ce filtrul de aer al rezervorului la 45k. Initial am vrut sa-l schimb si pe cel de combustibil, ca tot eram la capitolul acesta, dar mai multi factori m-au facut sa ma razgandesc (factori cum ar fi: costa 100 lei, conform manualului mai merge 15k km si cel mai important... eu nu am folosit decat benzina de calitate - carerra 100, premim 99+ si mai nou efix95)
Image
ODO 75000+

cosmin_m3

Advertisement

Postby laurmic » 28 Jan 2010, 19:01

Foarte tare cu filtru asta ! N-am stiut de asa ceva. Ai idee unde vine ? si l-ai vazut cum arata ? Stiu ca rezervoarele la benzinari au o supapa in caz de presiune prea mare, si cand se deschide busonul fasaie ca la vid.
Jurnal
ODO 69000 km
laurmic
Senior Member

Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 28 Jan 2010, 19:15

din pacate nu l-am vazut cum arata. referitor la acest aspect am observat ca mai multor masini care faceau revizia in acelasi timp cu mine li se puneau consumabile uzate in portbagaj, mie insa nu mi s-a dat nimic. (sincer, nici nu-mi trebuiau ... am reusit sa surprind pe geamul din sala de asteptare cam toate operatiunile facute, dar asa puteam sa-mi fac o idee despre cum arata si cat de util este). Am pus totusi o intrebare tipului de la receptie care mi-a zis ca acest filtru este plasat undeva langa rezervor si se schimba f usor in cateva minute.
Image
ODO 75000+

cosmin_m3

Advertisement

Postby mihaiaugustin » 11 Aug 2010, 13:37

Azi 2010.08.11 am schimbat Filtrul de aer de la rezervorul de benzina.

Este trecut in tabelul de mentenanta a masinii la revizia nr 3 sau 45.000 km.

A costat:
- Filtrul 60.40 RON cu TVA
- Manopera - (0.8 hT X 65 RON) + TVA(24%) = 64.48 RON
---------------
124.88 RON

Revizia am facut-o in iunie dar nu sa schimbat la momentul acela, nefiind pe stoc.

Manopera la revizie a fost de :
(2.1 h tehnologice x 65 RON ) + TVA(19%) = 162.43 RON
in care am schimbat : ulei, filtrul de ulei, filtru de aer motor, filtru de polen, bujii

Total manopera revizia 3-a : 227 RON pt : 2.9 hT

P.S. cine vrea sa vada filtrul am sa vin cu el la studiat la urmatoarea intalnire Club KIA RO Craiova
mihaiaugustin

Motorizare: 1.4 Kompass Blue

Advertisement

PreviousNext

Return to 1.4 GSL

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post