efectuat revizia la 45000 km (a 4-a in cazul meu). actiunea s-a desfasurat la IMG si s-au facut urmatoarele operatiuni:
- Ulei Repsol Long Life 5w30 - 155.1 lei fara TVA (s-au facturat 3.3 litri)
- filtru ulei - 22 lei fara TVA
- filtru aer - 66 lei fara TVA
- filtru aer rezervor combustibil - 58 lei fara TVA
- lichid frana Repsol DOT4/500 - 22 lei fara TVA
- Bujii - 14.60 lei fara TVA
- inlocuit saiba buson - 2.70 lei fara TVA
- inlocuit bec pozitie - 1 leu fara TVA (iar manopera pt inlocuirea acestui bec a fost de 19.80 lei fara TVA

)
- manopera totala - 259.06 lei fara TVA
TOTAL REVIZIE: 644.26 lei + 122.41 lei TVA = 766.67 lei
Nu stiu daca preturile consumabilelor de mai sus includ reducerea de 19% mentionata pe site-ul importatorului .
in timpul reviziei am pus mai multe intrebari despre ce se poate face pt remedierea sunetului/bataii ce se aude sub volan chiar si dupa schimbarea acelui cuplaj flexibil ...si am aflat ca le-au venit un nou model de steluta (cuplaj flexibil) care in prezent sunt montate doar pe cateva masini pt testarea eficacitatii lor pe drumurile noastre. Asadar, noi cei cu masinile luate inainte de aprilie 2008, mai avem o speranta sa se rezolve aceasta problema inainte sa expire garantia!
la final - un gest frumos - mi-au facut cadou 1l de stropgel concentrat de -63 C, un pix si o bricheta personalizate.
durata totala a reviziei a fost de 2 ore si 30 min. si pot sa spun ca sunt pe deplin multumit de acest service.