Bine v-am regasit pe unii dintre voi iar pe ceilalti incantat de cunostinta:Lucian 26 ani Bucuresti.
Se da una bucata KIA Cee'd 1.4 piston grey comandata la inceputul lui Iunie 2007 si condusa efectiv din Octombrie 2007.
POvestea ei: dupa cautari asidue in vederea achizitionarii unui "suport mobil" in mai evident am ajuns si in curtea Kia in Baneasa. Evident la momentul respectiv am fost dezamagit de cunostintele celor care se presupune ca vindeau frumusetile astea dar imi place sa cred ca am facut o alegere pe care nu o voi regreta.Ghinionul a facut ca sa mai intarzii cu comanda o saptamana si nu a mai fost posibila o configuratie pe care mi-o doream.Poate unii dintre voi stiti la momentul respectiv incepand din iunie a fost "lansata" versiunea Best in detrimentul optionalelor.
So pe scurt avem asa: Cee'd piston grey versiune BEST
- Imbunatatiri: 1.xenon faza scurta by IMG. leduri pe pozitii(by vitan) aviz amatorilor!!!!! s-au topit dupa 9 luni
si astazi le-am dat jos din motive de siguranta deci caut leduri.... 2. alarma Maat 7500; ft. multumit pana acum
3. senzori parcare cu vizualizare in oglinda ft. ft. multumit montati la IMG carora le multumesc pentru amabilitate fiind o premiera si pentru dansii.
4, huse scaune in culoarea masinii
Planuri: folie geamuri, jante 16',filtru aer K&N, maciulie schimbator viteze,alta grila, pedale aluminiu, folie carbon look capota sau de ce nu carbon-hood
Incidente sau probleme avute pana acum 17 450 km.
-bara spate lovita de 2 ori dar nu serios evident revopsita (iubesc pe aia care uita sa franeze).
-parbrize 2 schimbate: iubesc drumurile patriei si camionagii care arunca pietre.
-aripa fata stanga o idee julita( nerezolvata) de catre "un amic" care probabil nu a avut loc de mine
-frana de mana care tine ft sus(in proces de rezolvare)
-un troncanit pe partea dreapta fata...clar de la gropi(in proces de rezolvare).
Cam atat; nu am ce reprosa masinii se comporta asa cum ma asteptam si sunt foarte multumit de achizitie.
Pozele vor urma curand dupa ce spalam un pic imaginea

; Si bine ai venit la JB .