• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Lucian's Cee'd: grey...piston grey

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Lucian's Cee'd: grey...piston grey

Postby Akbhar » 01 Mar 2011, 10:43

1.Schimba becurile intre ele, sa vezi care e de vina. Mi se pare ca ar fi balastul de vina, becul daca se ardea, nu se mai aprindea deloc.

2. Si la mine agata uneori, mi s-a intamplat chiar sa nu intre deloc in a 1-a, a trebuit sa dau drumul la ambreiaj si sa-l apas din nou. ori uleiul e vascos din cauza temperaturilor scazute, ori timoneria e putin dereglata si face figuri.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4 GSL

Postby Arnold12 » 03 Mar 2011, 17:54

lucian wrote:becul xenon de pe partea dreapta a inceput sa dea rateuri: s-a stins de 2 ori deja intr-o saptamana. Se aprinde intens apoi clipeste de 2 ori si se stinge. Intrebarea este: este doar becul sau ma paste o schimbare de instalatie cu totul...nu stiu cum pot verifica daca este balastul de vina sau doar becul.

Pare a fi balastul, mai e in garantie?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby lucian » 06 Mar 2011, 17:39

Revin cu completari:

In dimineata asta am desfacut instalatia xenon. Dupa ce m-am chinuit un pic si cred ca l-am trezit si pe @menta ( becul din far nu se dadea scos si pace si nu intelegeam de ce) am facut schimbarea si surpriza...becul pare a fi cel vinovat. Acum pe partea stanga lumina nu mai este de aceeasi intensitate. Pentru operatiunea de mai sus recomand rabdare si sa alegeti o zi mult mai calduroasa :grin:

Acum ramane sa caut becuri de schimb: vreau sa trec de la 5000 la 4300k. momentan am gasit la gamamag (sper ca nu se considera reclama ...daca da scuzele mele) 150 ron setul H7 garantie un an. Daca aveti cunostinte de un pret mai bun in aceleasi conditii...va rog sa impartiti informatia. In teorie am gasit si becuri la 8 euro bucata dar nu vreau sa stiu in ce consta diferenta.
Jurnal de bord:
Poze+Intalniri: http://picasaweb.google.com/marius.niculae
lucian

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby dre_andrei » 07 Mar 2011, 02:17

Akbhar wrote:1.Schimba becurile intre ele, sa vezi care e de vina. Mi se pare ca ar fi balastul de vina, becul daca se ardea, nu se mai aprindea deloc.

2. Si la mine agata uneori, mi s-a intamplat chiar sa nu intre deloc in a 1-a, a trebuit sa dau drumul la ambreiaj si sa-l apas din nou. ori uleiul e vascos din cauza temperaturilor scazute, ori timoneria e putin dereglata si face figuri.

1. si la mine face aceleasi probleme xenon-ul.. am schimbat deja in garantie 1x balast stanga... dupa 2 luni 2x becuri... dupa 6 luni 1x balast dreapta. acum face din nou probleme, doar ca nu mai am garantie :(

2. si la mine agata, uneori, destul de rar. dau drumul la amdreiaj si il calc din nou si atunci merge.
dre_andrei

Motorizare: 1.6 dsl 115 cp

Advertisement

Postby lucian » 12 Mar 2011, 08:17

Achizitionat un set 2 becuri xenon H7 4300k de la gamamag aseara.Praducatorul este VIP Hid. Pret total 150 ron. Le voi monta astazi sau maine; sper sa nu mai fiu pacalit de vreme. O sa pun poze dupa montaj sa vedem calitatea luminii.
Pentru ca imi scazuse nivelul lichidului de racire am cautat si antigel: pus mana pe 1x Aral antifreeze extra din Carrefour Grand Arena. Pretul 28.02 Lei.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby lucian » 13 Mar 2011, 12:44

Update: am realizat trecerea cu succes de la 5000K la 4300k. Se apropie oarecum de un bec normal dar intensitatea este mult mai mare. Cu ocazia aceasta am revenit si la pozitiile stock deoarece ledurile 6000k nu se potriveau de nici o culoare. trecerea s-a facut nu fara transpiratii dar incep sa ma pricep. Inca 4 5 kituri si o sa ajung probabil la timpul estimat de schimbare de 30 min sau o ora. Am schimbat cablejele becurilor cu totul pana la balast cu aceasta ocazie.

Pasul urmator: am 2 saptamani sa ma hotarasc ce jante sa achizitionez. Pe 15" datorita bugetului destul de redus.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby UnTip » 15 Mar 2011, 22:36

si eu sunt tot limitat de buget cu jantele....

as opta in schimba intre asta http://www.ejante.ro/index.php?x=arata_produs&id_p=16397 sau
asta http://www.ejante.ro/index.php?x=arata_produs&id_p=3268

stie careva ceva pareri de pdw? are ceva daca spitele sunt asa subtiri? a patit cineva ceva? anyone?
UnTip

Model: proCeed

Advertisement

Postby Akbhar » 15 Mar 2011, 23:40

Nu sunt chiar asa de subtiri spitele, e doar o iluzie optica din cauza vopsirii patiale cu negru. PDW ca si firma e ok, din gama cu Rial.

PS: Ciudata oferta de pe site-ul ala, toate modele mi se par cam avioane, mult prea colorate pentru gustul meu.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Advertisement

Postby lucian » 16 Mar 2011, 12:04

Sper sa nu gresesc cred ca am vazut o promotie pe pro-line. la TSW shadow pe 15'' la 1500 lei. Nu stiu daca este si prinderea corecta. Din pacate mai mult 1500 nu sunt dispus sa dau acum pe 15".

O sa mai caut. Stie cineva ceva de Rial Milano sau Oslo sau Dezent L ? sunt rezistente? stiu ca sunt entry level..dar sper sa nu crape in 3 luni.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby dre_andrei » 16 Mar 2011, 14:09

Dezent F nu iti plac?

uite aici cum arata (galeria unui tip care zicea mai demult ca le vinde)
dre_andrei

Motorizare: 1.6 dsl 115 cp

Advertisement

PreviousNext

Return to 1.4 GSL

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post