DEGIVRÁ vb. I. tr. A înlătura straturile de chiciură sau de gheață formate pe anumite suprafețe (metalice).
A DEGIVR//Á ~éz tranz. (suprafețe care vin în contact cu aerul umed la temperaturi joase) A curăța de stratul de givraj.
GIVRÁJ s.n. Strat de gheață sau de chiciură care se depune pe automobile și avioane pe vreme rece.
DEZABURÍ, dezaburesc, vb. IV. Tranz. A înlătura aburul de pe geamuri.
Raman la parerea mea, du-te si la Mit Motors, vezi ce spun. Eu diferenta am facut-o punand mana pe ele, asta iarna. Intr-adevar, se observa si ca imi ramaneau picaturi de apa pe oglinda stanga (cea defecta), dar nu am dat mare atentie. Nici nu prea am circulat cu ea. Acum insa, dupa ce mi-au schimbat-o, am observat ca intr-adevar se usuca amandoua o data, si pe dreapta si pe stanga (pe ploile de zilele trecute).
Eu ti-as recomanda, daca tot vrei sa-ti schimbi oglinzile tu, ia-ti cu tenta albastra, ca ale mele, sunt super noaptea
Nu te orbeste lumina ca la unele normale.Ma bucur ca la tine merge sistemul de siguranta (asistenta la franarea de urgenta si pre-semnalizarea). Sper ca sa se rezolve si pentru a mea. Sa-l folosesti cu placere, esti primul