• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Lucian's Cee'd: grey...piston grey

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Lucian's Cee'd: grey...piston grey

Postby Arnold12 » 02 May 2011, 22:03

lucian wrote:Update: 47000 km.
Incepe sa se auda un fel de bazait pe partea dreapta

Am si eu un zgomot identic dar nu am reusit localizarea lui ca nu face mereu.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Postby lucian » 03 May 2011, 14:49

In aceasta dimineta m-am prezentat la service Kia de aceasta data pentru problema mentionata.Am luat legtura cu domnul Bogdan Negre sef service pe parte de Tinichigerie si Vopsitorie. S-au facut poze s-a identificat problema si s-a decis revopsirea hayonului(partea afectata). Luni 09.05 voi lasa masina in service pentru revopsire. Va tin la curent. Partea de constatare a decurs foarte bine. Sper sa fie la fel de imbucurator si rezultatul.

Zdranganitul ala e foarte enervant pe suprafete denivelate si piatra cubica. Din pacate nu mereu dar ocazional il apuca. La urmatoarea vizita in service ii voi informa si de problema asta.
Jurnal de bord:
Poze+Intalniri: http://picasaweb.google.com/marius.niculae
lucian

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby DragosKIA » 03 May 2011, 14:54

Dar ce se intampla cu tine? Ai inceput sa folosesti serviciile MIT, in loc de IMG :grin:
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby lucian » 03 May 2011, 20:04

@Dragos e simplu:

mai intai jobul e undeva in floreasca ..mai pot sa ma invoiesc o ora . la nevoie sa ma duc in service daca am probleme.
1. pt problema cu stopul...garnitura a fost schimbata pe garantie acum cateva luni la o vizita in service la mit si am aflat ulterior ca au schimbat-o uitandu-ma in caiet. Am preferat sa ma adresez tot lor pentru remediere. Recunosc nu m-am adresat celor de la IMG pentru problema pentru ca imi era sa nu fiu trimis la MIT daca ar fi vazut ca acea garnitura era schimbata de MIT si problema a aparut tot acolo.
2.Imi place sa cred ca ne putem baza si pe serviciile MIT (tinichigerie si vopsitorie) chiar si dupa plecarea lui Alen Ion de acolo. O sa aflu pe pielea mea cum stau lucrurile :). Am incredere ca se vor achita onorabil. Nu sunt chiar atat de multi clienti kia comparativ cu grupul VAG de exemplu astfel incat sa nu fie afectati de un negative review.

3. Nu am nimic de impartit cu IMG ba chiar am primit un feedback pozitiv de la un prieten foarte bun care a revopsit pe casco plafonul la un pewter beige daca nu ma insel acum o saptamana. A fost foarte multumit de lucrare.

Acum sap dupa cotatii de revopsit grila. Am primit una destul de consistenta mai caut si o sa iau o decizie curand. Vine vara si vreau macar "fata" masinii sa fie curata. Vine si retusarea barii fata alti bani si acolo. In functie de calitatea lucrarii o sa vedem catre ce service ne indreptam.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby lucian » 09 May 2011, 12:46

Astazi dimineata am lasat masina la Mit Motors (cladirea Kia) in vederea revopsirii partii de haion afectate. Va tin la curent cu rezultatul. Maine seara sau miercuri sper sa o ridic.

Intre timp a venit un ajutor nesperat si grila a fost revopsita. Pozele vor urma.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby lucian » 11 May 2011, 14:32

Update: am ridicat masina din service MIT ieri dupa amiaza in jurul orei 16.00. Termenul acordat a fost respectat. Din ce am putut observa la fata locului(ploua binisor) si apoi acasa in aceasta dimineata lucrurile par in regula in sensul ca partea afectata a fost revopsita foarte bine si sunt multumit si de nuanta de culoare.
Ma declar multumit de serviciile MIT de vopsitorie cel putin de aceasta data.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby lucian » 13 Sep 2011, 23:35

Update: 51800km

Dupa o vizita pe Transalpina si una pe Transfagarasan, a venit si revizia nr 4 efectuata la IMG.
S-au schimbat: ulei, filtru de ulei, saiba fantastica, filtru benzina,filtru aer benzina, bujii (aduse de mine NGK iridium), placute de frana fata (la recomandarea celor de acolo).
Fara filtru de polen si cel de aer.

Efectuat suplimentar contracost:test frana si test amortizoare. ITP-ul bate la usa iar in plus sunt maniac cu siguranta.

Reclamat zdranganit fata partea dreapta...rezolvat pentru fix 24 de ore. Mi s-a comunicat ca nu e nici o pb cu bieleta sau cu alte componente, dar pe suprafete denivelate zgomotul devine foarte enervant. O sa mergem iarasi in service.

Ca si planuri pe termen scurt: vreau sa dau grila sport jos. Daca este cineva din Bucuresti si are intr-o dupa-amiaza 30 de minute de rupt raman dator. Am nevoie de asistenta pt remontarea celei originale. Inca nu m-am decis ce o sa fac cu cea sport.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Lucian's Cee'd: grey...piston grey

Postby tomas_dan84 » 13 Sep 2011, 23:38

Te pot ajuta eu pentru grila daca vrei dar duminica, mai devreme nu pot ca sunt ff prins in timpul saptamanii si sambata trebuie sa merg la un botez.
tomas_dan84

Motorizare: 1.6 Crdi 90hp

Advertisement

Postby lucian » 13 Sep 2011, 23:46

@tomas

Multumesc,

ti-am trimis PM. daca imi poti lasa un nr de telefon si o ora dupa care sa te sun duminica e perfect. Stiu ca nu dureaza mult dar prefer sa fie 2 perechi de ochi si maini eventual.
Jurnal de bord:
lucian

Advertisement

Postby tomas_dan84 » 14 Sep 2011, 15:40

Suna-ma ca nu pot sa citesc PM ca imi da nush' ce eroare. 0728939324
tomas_dan84

Motorizare: 1.6 Crdi 90hp