@Dragos e simplu:
mai intai jobul e undeva in floreasca ..mai pot sa ma invoiesc o ora . la nevoie sa ma duc in service daca am probleme.
1. pt problema cu stopul...garnitura a fost schimbata pe garantie acum cateva luni la o vizita in service la mit si am aflat ulterior ca au schimbat-o uitandu-ma in caiet. Am preferat sa ma adresez tot lor pentru remediere. Recunosc nu m-am adresat celor de la IMG pentru problema pentru ca imi era sa nu fiu trimis la MIT daca ar fi vazut ca acea garnitura era schimbata de MIT si problema a aparut tot acolo.
2.Imi place sa cred ca ne putem baza si pe serviciile MIT (tinichigerie si vopsitorie) chiar si dupa plecarea lui Alen Ion de acolo. O sa aflu pe pielea mea cum stau lucrurile

. Am incredere ca se vor achita onorabil. Nu sunt chiar atat de multi clienti kia comparativ cu grupul VAG de exemplu astfel incat sa nu fie afectati de un negative review.
3. Nu am nimic de impartit cu IMG ba chiar am primit un feedback pozitiv de la un prieten foarte bun care a revopsit pe casco plafonul la un pewter beige daca nu ma insel acum o saptamana. A fost foarte multumit de lucrare.
Acum sap dupa cotatii de revopsit grila. Am primit una destul de consistenta mai caut si o sa iau o decizie curand. Vine vara si vreau macar "fata" masinii sa fie curata. Vine si retusarea barii fata alti bani si acolo. In functie de calitatea lucrarii o sa vedem catre ce service ne indreptam.