greierasii la bord imi apareau pt ca nu a fost fixata bine consola de deasupra ceasurilor. am tras putin de ea si am impins-o mai tare si a intrat pe locasul ei. acum e liniste in zona aia.
am facut si presiunea in roti, caci la revizie mi-au zis ca pe fata aveam 1.8 si 1.9...desi am azot.
acu intrebare: manometrul cu care se masoara presiunea aerului in roti....poate masura si presiunea azotului? ca la revizie mi-au zis ca nu conteaza ca am aer sau azot...manometrul masoara orice. ma gandesc ca o fi o diferenta de presiune sau compozitie a gazului...si nu ar indica corect.
la revizie mi-au pus ulei cat scrie la carte, 3.3. l, dar nu au luat in calcul si ce a ramas in motor si pe joja imi trecea uleiul de litera F...asa ca azi am fost la un service pe langa mine sa-mi mai scoata din ulei. a bagat un furtunas pe teava jojei si a tras vreo 200 ml cred. in 5 min era gata.
aveti grija la revizie cat ulei va pune. din cate mi-a zis omu care mi-a scos uleiul astazi, face la fel de rau uleiul mult in motor (peste cotele marcate pe joja)...precum face daca e prea putin.