si ca tot ziceam de bani de dat, astazi tocmai m-am mai facut cu o datorie; 100 euro fransiza la casco.
dimineata cand ma duceam spre aAviatorilor, pe piatra cubica uda unu a franat brusc si am intrat in spatele lui. motivul franarii lui: o incepatoare din fata lui care a pus o frana tot brusca in fata unui obstacol si a ramas intepenita acolo in loc sa plece mai departe. si uite asa...aveam vo 3-40 km maxim la ora, m-am dus sanie pe piatra cubica. a intrat ABS-ul, dar degeaba.
el are doar niste zgarieturi pe bara (o skoda octavia tour) dar eu am bara infundata, farul deplasat, capota deplasata si aripa stanga impinsa inspre montant.
am fost la asigurator sa facem Constatul Amiabil, i-am dat copie dupa actele mele, dar nu m-am gandit sa iau copie si dupa actele lui, intrucat eu mi-o fac pe casco. stiam ca lui ii trebuie actele mele pt a o repara pe rca-ul meu. semnam actele si plecam.
am mers pe urma la IMG la un constatator si mi-a facut dosarul de dauna, cerandu-mi si copie dupa actele aluia.
eu il suni azi pe respectivul si ii zic ca-mi trebuie si actele lui in copie altfel cei de la asigurari nu-mi baga masina in reparatie. el imi zice ca vb mai tarziu.
cand l-am sunat iarasi in seara asta imi zice ca nush cand revine in buc. ca e plecat nush unde..si ca mai vb noi. apoi imi zice ca ar trebui sa-i dau ceva spaga ca sa dea si el la service-ul unde-si repara masina...ca aia sa-i faca treaba buna.
ii zic ca daca nu iese bine, nu semneaza de primire si o refac aia la care el imi zice ca se cunoaste cu aia de acolo si tre sa-i cinsteasca...si ca nu are kef sa dea din buzunar. tot eu cu masina varza in fata si cu fransiza 100 euro, el avand doar niste zgarieturi care ar iesi si la polish si tot eu sa-i dau spaga.
acu stau si ma intreb ce naiba sa fac, cum sa-i iau copie dupa acte sau ce sa le spun la asigurare sa-mi bage masina la reparat fara actele lui. ca spaga tot nu-i dau.