Povestea incepe prin iarna dec 2006-feb 2007 cand am acceptat ca este nevoie de un car nou. Am vazut la cineva un Corsa new si Megane Sedan 2, si asta a fost catalizatorul. Erau oferte la Accent, C3, C4, Astra, le-am scobit pe toate. Intr-o seara am vazut pe net la francezi o masina prezenta la un salon auto, m-am informat despre masina era o coreeana, arata bine, atat interior cat si exterior. Zic 'Oare pe la noi nu exista?'. Dau cautare si nu apare nimik. Prin mai 2007 am vazut o reprezentata Citroen ma opresc seara sa ma uit in vitrina si depasesc spatiul alocat showroom-ului si in fata ochilor apare un cee'd gri. Raman blocat. Ma uit in spatele meu si surpriza fu mare erau 3 bucati afara. Dau fuga acasa fericit ca am vazut masina. A doua seara vin iar in parcare,de data asta insotit de martori, ma observa un domn din magazin si ne invita inauntru sa vedem masina live. O jumatate de ora stat si contemplat profund masina. Am luat mai multe persoane sa vada masina, multi au fost surprinsi de design, dotari,preturi. Platit avans in iunie si din august pana in octombrie stresat dealer rau. La ridicarea masinii am fost servit primuldin ziua aia ( cred ca abia asteptau sa scape de mine!!

). Posed una bucata samanta albastra din octombrie 2007. Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ea, dar a meritat sa renunt la Opel, Citroen, Megane, Skoda pentru ea. In afara de revizii, am avut parte anul trecut de 2 incidente in parcare, mi-am gasit-o zgariata pe laterala, reparate pe CASCO. Acum mai am inca un sofer care este multumit si incantat de ea

. Are mamaliga in geam, asa ca fiti mai intelegatori cu noi in trafic. Drumuri bune !!!