Bun regasit! Ehei revin astazi cu minunata veste ca de ceva timp am trecut de 60.000km...mai exact 61649 in momentul reviziei.
Programul foarte incarcat de la munca nu mi-a permis sa ajung mai repede, asa incat au mai trecut inca aproape 2000 peste.
Pentru inceput am sa-i multumesc lui @arnold12 pentru ajutorul (neconditionat si foarte promt

) acordat in realizarea programarii la IMG, si o sa-mi cer scuze pentru mica neintelegere care a facut sa nu ne vedem ieri dimineata. Multumesc!!!
Dupa aceea vreau sa-i multumesc dlui Florea, pentru tot sprijinul acordat si pentru amabilitatea dansului. Si nu in ultimul rand am sa le multumesc si baietilor (tehnicienii) de la IMG, care mie personal imi dovedesc a doua oara ca exista si service-uri in Romania care stiu sa-si faca treaba bine...chiar foarte bine;

in fata voastra.
Trecand la subiect, dupa 3 revizii (15k, 30k, 45k) realizate la MIT si o reparatie dupa un accident uratel, nefiind chiar cel mai multumit si fericit de totalitatea serviciilor oferite de acestia, m-am hotarat ca este timpul sa-ncerc si altceva. Asa ca prin ianuarie, dupa cum vedeti si mai sus, am fost sa schimb o bieleta stanga fata, care troncanea. Si am zis sa merg la IMG. De la inceput, am fost primit cu amabilitate si procesul s-a realizat foarte repede si impecabil. Asa ca m-am hotarat sa revin la revizia de 60k tot la IMG. Pe langa revizie, convenisem sa mai trimit si o lista cu probleme pe care le-am sesizat eu pana acum. Zis si facut...saptamana trecuta vb cu Arnold si ii trimit lista:
- rotula de la coloana de directie care nu mi-a fost inlocuita (masina fiind fabricata inainte de aprilie 2008) si din cand in cand, nu tot timpul, isi mai face auzita prezenta;
- aerul conditionat care nu mai face fata pe timp de vara, si de asemenea la turatie maxima nu furnizeaza suficient aer, ca si cand undeva ar fi un blocaj;
- portiera spate dreapta, in momentul in care o inchid (cu geamul lasat la maxim se aude si mai rau), se aude un zgomot ca si cand geamul nu este bine ancorat si loveste de tabla;
- "gemuletul triunghi" de pe partea dreapta fasaie destul de deranjant la viteze ridicate sau cand bate puternic vantul (posibil o problema de izolatie);
- sunet metalic pe trenul de rulare spate, in momentul in care trec peste anumite deniveleri in treapta I (viteze < 10km/h); sunetul este asemanator cu cel al unui resort care loveste ceva;
- verificare unghiuri fata/spate (unghiul de cadere, convergenta si de fuga).
Cam astea ar fi fost problemutzele mele, plus bineinteles revizia. La finalul zilei, toate problemele si-au gasit rezolvarea, unde mai pui ca am gasit si frana de mana stransa si dl Florea impreuna cu baietii au mai reperat si dansii inca vreo doua probleme minore, care urmeaza a se rezolva in garantie la o data ulterioara.
Factura totala (totalul serviciilor minus o reducere importanta din partea dlui Florea

): 724 RON (tin sa mentionez ca la aceasta revizie au fost schimbate si piese care nu au fost schimbate la cea de 45k km, iar in pret a intrat si geometria pe care am cerut-o eu).
La final, tot ce pot sa spun este ca sunt foarte multumit, si venind pe centura inapoi catre Militari, am mers vreo 5 km fara muzica "sa ascult" masina pe denivelari, si nu prea imi mai aduc eu foarte bine aminte, ca au tot trecut vreo 3 ani jumate, dar era ca la inceput. Fara scartait, fara zdrancanit, ca noua.
Inchei acest post prin a multumi iarasi (intr-o ordine aleatoare): dlui Floarea, lui Arnold si tehnicienilor de la IMG.