• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Ceed piston grey - masina lu` Dmcu`

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Ceed piston grey - masina lu` Dmcu`

Postby dmc81 » 10 Sep 2009, 22:41

Salutare,

Hai sa va prezint masinuta mea. Este o Kia Ceed, normal cu motor de 1,4 benzina si echipare Best.
La culoare as fii vrut neagra insa termenul de livrare de 3 luni pentru comanda m-a facut sa aleg culoarea piston grey la care am avut termen de livrare fix 33 de zile. Masina am ridicat-o de la dealerul MIT Baneasa pe data de 28 iulie 2008. Pe la amiaza am fost sunat sa vin sa iau masina , iar sper norocul meu lucrez la 5 minute de ei asa incat pe la ora 18:30 m-am invoit de la munca si am plecat sa ridic masina. Prima impresie pe care mi-a lasat-o a fost ca masinuta asta iti ofera un confort la volan deosebit de bun si o stabilitate destul de buna pe viraje. In prima seara cred ca am facut 100 de km prin Bucuresti. Nu prea mai tin minte exact pe unde am umblat stiu doar ca nu imi venea sa ma duc acasa.
Anii au trecut ( anul de fapt ) am parcurs aproape 23k cu masinutza. Am facut drumuri la munte, la mare si prin tara insa vreo 18k sunt facuti prin Bucuresti unde ma pot mandrii ca acum am un consum de 8-8,2 litri la suta de km.
In primii 5k de km consumul nu a scazut sub 8,8 la suta in oras insa incet incet acesta a scazut iar acum s-a stabilizat la o valoare decenta, zic eu, tinand cont ca schimb vitezele si la turatii de peste 4000 rpm.

Per total sunt foarte multumit de masina, am facut prima revizie, ma pregatesc de a 2-a insa nu e panica. Masina sigur va merge bine si dupa 150.000 km cat are garantie.

Stiu de existenta ckr de la vreo 3 luni de cand am luat masina insa avand prieteni pe alt forum am postat doar acolo pana acum.
Mentionez ca am fost membru clubkia si sunt membru pe fankia; sper sa nu deranjeze pe cineva .

Bafta all si ne vedem in trafic
Kia Ceed 1,4 Best piston grey
ODO : +53000 km
IF 03 BHC

Bodykit pro ceed style
https://picasaweb.google.com/dobre.miha ... directlink
dmc81

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4 Best

Re: Ceed piston grey - masina lu` Dmcu`

Postby Devilson » 10 Sep 2009, 23:05

bine ai venit si sa o stapanesti sanatos!! :hello:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby Dobermann » 11 Sep 2009, 01:50

:text-worthless:

Bun venit la jurnal de bord. :hello:
Dobermann
Moderator global

Model: Rio
Motorizare: 1.5 CRDi ~ 140CP

Advertisement

Postby laurmic » 11 Sep 2009, 05:19

Bine ai venit la JB si s-o stapanesti sanatos :hello:
Jurnal
ODO 69000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby DragosKIA » 11 Sep 2009, 06:34

Bine ai venit!
Sper ca vei deveni prieten si cu noi, cei de pe CKR! :wave:
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 1.2

Advertisement

Postby alcatraz » 11 Sep 2009, 06:41

bun venit printre noi!!!
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby ionut75 » 11 Sep 2009, 08:51

Bun venit printre noi si sa o stapanesti sanatos. :hello:
KIA Cee'd HB - 1.4

Image
Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!
ionut75
Moderator

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby dmc81 » 11 Sep 2009, 09:14

Multumesc pentru primirea calduroasa.

Principalul motiv pentru care am inceput sa postez este acela de a-mi face noi prieteni si din nevoia de a afla informatii utile despre masina si nu numai.
Eu personal sunt pasionat de tuning, insa din cauza situatiei financiare nu imi permit momentan mari modificari la masina.
De cand am luat masina am montat pe ea un xenon pe faza scurta de 35W culoare 6000k, folie Llumar pe luneta si toate geamurile laterale, un set de jante pe 15'' Aez Tacana si de curand am ''cumparat'' faruri cu interior negru.

In proiect este grila fata si grila de sub numarul de inmatriculare. Daca stiti pe cineva care lucreaza in fibra mi-ar fii de mare ajutor . Am o grila de rezerva pe care sunt dispus sa o sacrific sa scot o matrita pt. o grila custom .

Bafta tuturor si un weekend placut.

PS . Am pus link cu galeria mea foto. http://picasaweb.google.ro/dobre.mihai2005/KiutzaMea#
IF 03 BHC

Bodykit pro ceed style
dmc81

Advertisement

Postby dmc81 » 02 Mar 2010, 00:30

Salutare,

In ianuarie am avut ghinionul sa fac un mic accident cu masina pe gheata.
In urma nefericitului incident un biet Matiz a suferit la capitolul bara spate si haion iar masina mea s-a ales cu bara fata sparta putin in colturile superioare ale suportului de numar, capota usor indoita, grila motor sparta si 2 suporti de prindere de la farul stang rupti, pe care i-am lipit si farul e ca nou :grin: . Spre surprinderea mea am iesit ieftin tinand cont ca la Matiz bara era praf iar haionul indoit asa de rau ca nu se mai putea deschide si cine stie ce o fii in spate la bara....

Problema e ca acum trebuie sa vand farurile cu interior negru sa imi repar masina :beg: si sper sa gasesc client cat mai repede.
Noroc ca mai am un set de faruri, cele cu care a venit masina din fabrica si totodata si un set nou de stopuri spate.

Bafta tuturor,
dmc
IF 03 BHC

Bodykit pro ceed style
dmc81

Advertisement

Postby dmc81 » 01 May 2011, 19:09

Salutare,

A trecut cam mult timp de cand nu am mai postat la sectiunea aceasta.
Intre timp am mai facut cateva modificari la masina asta vara, si anume un bodykit din fibra de sticla.

Sper ca v-ati distrat azi de 1 Mai. Eu am sarbatorit prin munca. :D
Hai sa va arat cam ce am facut eu ieri si azi.
Mi-am propus sa modific desing-ul la bara fata de pe masina mea si m-am apucat de lucrat cu fibra de sticla.
Ieri am turnat pt. a da forma spuma poliuretanica de jur imprejur la bara si am lasat-o pana azi sa se intareasca. Apoi cu un cutter am decupat excesul si apoi am izolat cu scoch. Am decis sa lucrez fibra de sticla din 3 bucati : in prima faza lateralele stanga/dreapta iar maine o sa lucrez partea centrala. Imbinarea se va face ulterior tot cu fibra de sticla si rasina.
Dupa ce am izolat bine cu scoch, am decupat fibra pe dimensiuni si am inceput sa o lipesc pe bara in doua straturi. E bine sa ai fibra deja taiata pe dimensiuni si sa o fixezi pe capete si centru cu putin scoch pt a sta pe loc pana incepe rasina sa lucreze, pt. ca daca nu ai totul pregatit rasina cu intaritor in ea se va intarii cam in 5 minute.
Rasina se amesteca cu intaritor cu o proportie de 3% intaritor. Eu am folosit un pahar de 250 ml si o seringa pt. a face amestecul. Atentie rasina nu se pune in pahare de plastic pt. ca acestea se topesc.
Am turnat fibra si pentru 2 modele de pleoape. Maine o sa ma decid care imi place mai mult
Mai departe ramane sa las fibra sa se intareasca cam 24 ore. Maine pe la pranz o sa scot lateralele si o sa incep partea centrala.
Poze cu ce am lucrat aici : https://picasaweb.google.com/dobre.miha ... CustomWork
Dupa ce se va intarii fibra voi trasa forma finala cu o carioca si voi decupa excesul.

Sper sa fie gata fibra pana la intalnire sa vin cu masina sa vedeti live ce am lucrat. :grin:
Bafta.
dmc81

Advertisement

Next

Return to 1.4 GSL

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post