Salutare,
Hai sa va prezint masinuta mea. Este o Kia Ceed, normal cu motor de 1,4 benzina si echipare Best.
La culoare as fii vrut neagra insa termenul de livrare de 3 luni pentru comanda m-a facut sa aleg culoarea piston grey la care am avut termen de livrare fix 33 de zile. Masina am ridicat-o de la dealerul MIT Baneasa pe data de 28 iulie 2008. Pe la amiaza am fost sunat sa vin sa iau masina , iar sper norocul meu lucrez la 5 minute de ei asa incat pe la ora 18:30 m-am invoit de la munca si am plecat sa ridic masina. Prima impresie pe care mi-a lasat-o a fost ca masinuta asta iti ofera un confort la volan deosebit de bun si o stabilitate destul de buna pe viraje. In prima seara cred ca am facut 100 de km prin Bucuresti. Nu prea mai tin minte exact pe unde am umblat stiu doar ca nu imi venea sa ma duc acasa.
Anii au trecut ( anul de fapt ) am parcurs aproape 23k cu masinutza. Am facut drumuri la munte, la mare si prin tara insa vreo 18k sunt facuti prin Bucuresti unde ma pot mandrii ca acum am un consum de 8-8,2 litri la suta de km.
In primii 5k de km consumul nu a scazut sub 8,8 la suta in oras insa incet incet acesta a scazut iar acum s-a stabilizat la o valoare decenta, zic eu, tinand cont ca schimb vitezele si la turatii de peste 4000 rpm.
Per total sunt foarte multumit de masina, am facut prima revizie, ma pregatesc de a 2-a insa nu e panica. Masina sigur va merge bine si dupa 150.000 km cat are garantie.
Stiu de existenta ckr de la vreo 3 luni de cand am luat masina insa avand prieteni pe alt forum am postat doar acolo pana acum.
Mentionez ca am fost membru clubkia si sunt membru pe fankia; sper sa nu deranjeze pe cineva .
Bafta all si ne vedem in trafic

si sper sa gasesc client cat mai repede.