Moderator: Akbhar

sa imi fie rusinica ca nu am mai apucat sa scriu in jurnalul meu de bord furat de problemele de zi cu zi pe care le-am avut. acum dupa marea intalnire de la craiova am fost programat la o verificare tehnica,deoarece masinutza avea zgomot la volan la trecerea la nivel cu calea ferata si o usoara bataie infundata pe partea drapta.tin sa precizez ca masinutza are cam 24500km.dupa lungi verificari de catre mecanicul de la oz maraton craiova sa constatat ca bataia de pe partea dreapta provine de la o bieleta care ulterior a fost inlocuita,cat despre zgomotul de la volan se pare ca acesta provine de la bucsa aceea nemernica de la volan care la urmatoarea revizie va trebui schimbata . in rest probleme deosebite nu am avut cu masinutza si ma bucur la fel de mult de ea ca in prima zi

astazi am reusit sa jung la craiova din cauza unei batai de data aceasta pe partea stanga fata care se pare ca a fost bieleta de pe stanga , care a fost inlocuita pe garantie.la drumul de intoarcere catre petrosani am constatat ca masinuta are 30000km si in afara de micile probleme cu bieletele , bucsa la volan si vopseaua se pare ca merge bine si sper ca pe viitor sa nu mai fie nevoie de interventii la service 

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], yokox and 1 guest