• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

“Blonda” de la Dunare

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: “Blonda” de la Dunare

Postby bogdanescu78 » 26 Aug 2010, 16:03

Salutare "grashilor" :hello:
Ieri am fost la ENA Service Galati si am schimbat Bieleta Antiruliu stanga-fata, pe garantie. Acum e LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... :yahoo:
Am intrebat inca o data cat ar costa bieleta: 15-16 ron. Daca tot sunt asa de ieftine, poate veniti la Galati si ne mai vedem si noi... :)
Avand in vedere ca se aproprie Revizia de 60.000 km / 4 ani, i-am mai intrebat daca pot veni cu placutele de frana cumparate de mine: da, dar sa fie originale. Cam naspa, caci am cumparat placute de frana fata/spate, produse de TEXTAR dar care nu au sigla/timbrul KIA... :(. Am mai aflat ceva: costul manoperei este mai mare atunci cand vii cu produsele tale decat in cazul in care ai fi cumparat produsele de la ei. :scratch:

Sa fiti iubiti!!! :wave:

PS: am montat si scutul de metal (stiu cam tarziu avand in vedere ca l-am cumparat acum ceva vreme... :oops: ).
KIA Cee'd 1.4 GSL + ceva optionale, DAKAR YELLOW
bogdanescu78

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4 GSL

Postby Akbhar » 26 Aug 2010, 17:46

Ce te impiedica sa te duci la un service autorizat RAR care sa iti schimbe placutele? Sau poti face treaba asta si tu, e un tutorial pe forum.

Schimbarea placutelor de frana in alt service nu influenteaza cu nimic garantia, oricum la 50.000km nu iti mai da nimeni garantie la discurile de frana si altceva nu se poate strica.

PS: 'Grash' ejti tu! :P
Kompass Blue ODO: 65.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 26 Aug 2010, 21:52

bogdanescu78 wrote:Salutare "grashilor" :hello:
Ieri am fost la ENA Service Galati si am schimbat Bieleta Antiruliu stanga-fata, pe garantie. Acum e LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... :yahoo:
Am intrebat inca o data cat ar costa bieleta: 15-16 ron.

eu tocmai ce am cumparat o astfel de bieleta antiruliu... in primele 3 magazine in care am intrat am gasit 3 preturi diferite: 80 lei, 85 lei si 110 lei - preturi cu tva. (si ca observatie as adauga faptul ca am fost surprins sa aflu ca toate aveau piesa buclucasa :shock:... sincer sa fiu ma asteptam sa primesc niste priviri lungi care sa-mi zica ca nu au, nu au avut si nici nu vor aduce....dar se pare ca m-am inselat... masinuta asta chiar s-a vandut in nr. mare :wink: )

PS. va rog sa nu ma intrebati de ce mi-am cumparat eu aceasta piesa... :banghead:
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Arnold12 » 30 Aug 2010, 22:04

Ma bucur ca am avut dreptate in legatura cu zgomotul si nu a fost ceva mai grav.

Nu te lasa prostit si urmeaza sfatul lui @Akbhar.

cosmin_m3 wrote: PS. va rog sa nu ma intrebati de ce mi-am cumparat eu aceasta piesa... :banghead:

Bucurestiul stie, urmeaza Craiova sa afle. :wink:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby alcatraz » 31 Aug 2010, 06:40

s-au schimbat si in craiova bielete antiruliu, dar pe garantie.
nu stiu de ce @cosmin_m3 a dat atitia bani pe ea, ca sa nu mai zic ca va mai trebui sa dea altii pentru schimbare (daca n-o face pe garantie).
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby mr_wizard » 31 Aug 2010, 07:16

Mi-a mai povestit un prieten cu cee'd, tot din Pitesti, c-a patit la fel :(
ERSTE are probleme cu schimbatul pieselor pe garantie.
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS
ODO 96k km +
Image
mr_wizard
Senior Member

Motorizare: 1.6 T-Jet

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 31 Aug 2010, 08:05

eu am fost constrans... trebuia sa plec in concediu si nu vroiam sa ma bata nimeni la cap in aceasta perioada...
am luat in calcul si un drum la IMG sau MIT...dar, financiar, era cam acelasi lucru doar ca mai pierdeam si timpul...
pe manopera nu mi-au luat nimic... slava domnului
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby bogdanescu78 » 30 Dec 2010, 22:23

Ehehe... mult timp a trecut de cand am scris ultima oara in jurnalul "Blondei"... :oops:

Pe la mijlocul lui octombrie 2010 am trecut pe cauciucurile de iarna caci urma sa mergem pe Transfagarasan, apoi pe la Paltinis, culminand cu Intanirea Nationala CKR de la Voineasa 22-24.10.2010. Detalii Voineasa 22-24.10.2010.

In noiembrie am facut Revizia de 60.000 km (sau ma rog 4 ani caci s-au nimerit concomitent): detalii Revizia 4. Tot in noiembrie am rezolvat cel punct de rugina de pe hayon, descoperit la Revizia de 4 ani. Cu ocazia asta am vopsit si canturile usilor care erau mai mult sau mai putin lovite. Se observa ca-s mai "colorate" daca te uiti cu atentie insa le prefer asa decat lovite. :)

Craciunul a sosit, din pacate pt "Blonda", cu niste "luminite" stricate: detalii Semnalizare. I-o fi trebuit Mosului la sania lui... :(

Pana una, alta, sa ne vedem sanatosi in 2011... :hello:
bogdanescu78

Advertisement

Postby bogdanescu78 » 05 Jan 2011, 00:18

:banghead: Astazi (04.01.2011) am descoperit ca nu mai functioneaza Faza Scurta pe partea stanga. Coincidenta sau nu, pe aceeasi parte a fost ars si becul de pozitie.
Acum ma intreb: sa fie oare aceeasi problema (bec ars) sau o fi din sigurante? Uitandu-ma in Manual, pagina 6-15, vad o siguranta "H/LP LO-LH 10A Far (faza scurtã stânga)" in Panoul de sigurante din compartimentul motor. Ar trebui s-o verific mai intai p-asta, corect?
Apropos de sigurante: aveti idee care sunt sigurantele pt Semnalizare? Vad tot in Manual, pagina 6-15, siguranta "HAZARD 15A Lumini avarie". Asta pare a fi pentru Avarie dar care o fi pt Semnalizare (banuiesc c-ar trebui sa fie 2 circuite separate)? In Panoul de sigurante interior (pag. 6-14) nu vad vreo siguranta cu nume sugestiv...

Keep in touch. :hello:
bogdanescu78

Advertisement

Postby Arnold12 » 05 Jan 2011, 12:47

Ai verificat becul sa nu fie ars?
Posibil sa fie de la panoul pe care o sa il schimbi.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement