Arnold12 wrote:bogdanescu78 wrote: Mai nou a inceput sa scartaie portbagajul care e sacaitor mai ales pe drumurile noastre denivelate. Si nu e de la suportul numarului de inmatriculare.
Verifica "tampoanele"

, poate nu le mai ai.
Le-am strans, le-am desfacut, degeaba: portbagajul scartaie ca dreaq...
Akbhar wrote:Capacelele verzi de la ventile eu le-am schimbat preventiv cu cele negre originale, ca sa evit tentatia.
Mda, "dracii" s-au "indragostit" de "blonda" si au mai usurat-o de cateva capacele. Asta vinerea trecuta, noaptea, caci seara ma uitasem eu si le aveam pe toate iar sambata lipseau cele de la rotile din spate. Spun ca s-au "indragostit" deoarece sambata, noaptea pe la 23.00, in timp de nevasta-mea fuma pe balcon, a trecut un cuplu (un el si o ea pe la vreo 14 ani) prin fata blocului, si cand au ajuns langa "blonda", hop s-a aplecat baiatul la roata dar n-a apucat sa mai desurubeze vreun capacel caci a inceput Ioana sa-i spuna "din popor" de-a sarit ca ars si apoi s-au indepartat amandoi in graba. Acum ma gandesc, chiar inlocuindu-le cu unele negre, "dracii" stiu masina si probabil le vor lua si p-alea. Acum ce dreaq sa fac: n-o sa stau sa pazesc masina in fiecare noapte...
Puii mei... o sa-mi cumpar vreo suta de capacele si asta e...
Dar si daca-l prind... ce sa-i fac?!?!? Il iau la bataie, ma da in judecata ca l-am batut si, cu justitia din Romania, tot el are catig de cauza. Sa-l prind si sa-l duc la Politie, ar fi o solutie (cam dura), dar apoi ma trezesc cu masina vandalizata de prieteni, rude, etc. Cum o dai... nu prea ies in avantaj...
Sa fiti iubiti!!!