• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

DJ 23 AKI

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: DJ 23 AKI

Postby luciang » 12 Oct 2010, 19:26

:? sper ca nu. Altfel ma supar pe ei. Dar voi vedea si va spun.
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4

Postby Devilson » 13 Oct 2010, 06:23

din cate imi aduc aminte, parca a mai patit cineva asta: nu avea service-ul toate piesele pt revizie si cand s-a dus ulterior i-a mai taxat inca o ora de manopera. dar nu mai stiu la ce service s-a intamplat.

oricum, bafta! :good:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby bestiuta » 13 Oct 2010, 09:01

ITP-ul unde l-ai facut? S-au unde imi recomanzi in CRAIOVA.
Eu ma gandeam sa-l fac la AUTO COMTRANS de pe rocada in Brazda .
luciang wrote::? sper ca nu. Altfel ma supar pe ei. Dar voi vedea si va spun.
bestiuta

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby luciang » 14 Oct 2010, 06:47

ITP-ul l-am facut vis-a-vis de OZ, Automobil Service (OLTENIA), sau cum s-o mai chema. Si nu au fost probleme. Dar ce probleme sa apara la o masina noua?! Singura chestiune mai nasoala e ca atunci cand am facut eu itp-ul, adica anul trecut prin noiembrie daca imi aduc aminte bine, a fost friggggggg, si am cam tremurat. In rest...OK.
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Advertisement

Postby sonty » 14 Oct 2010, 06:57

Devilson wrote:din cate imi aduc aminte, parca a mai patit cineva asta: nu avea service-ul toate piesele pt revizie si cand s-a dus ulterior i-a mai taxat inca o ora de manopera. dar nu mai stiu la ce service s-a intamplat.

unde sa se-ntample altundeva decat la OZ unde mike s-a dus cu hartiile sa-i invete unde e filtrul ala de aer de la rezervor. mai e alt service in tara care-l schimba pe-ala?
eu probabil o sa-i sun sa le zic sa m-anunte cand au toate jucariile ca nu ma duc de doua ori si la Bucuresti se pare ca nu mai am timp sa ajung ca am alte drumuri de facut.

legat de pneurile de iarna eu asa am umblat pana acu si ce pot sa confirm e ca e instabila uneori si tinde sa piarda aderenta pe fata. in plus intra abs-ul mai des. te inveti si stii cand nu e bine s-o bruschezi. de iesit din nameti iesi insa mai usor.
sonty

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby alcatraz » 14 Oct 2010, 12:51

luciang wrote:ITP-ul l-am facut vis-a-vis de OZ, Automobil Service (OLTENIA), sau cum s-o mai chema...

si eu tot acolo l-am facut.
Last edited by Akbhar on 15 Oct 2010, 09:04, edited 1 time in total.
Reason: Sters offtopic. Va rog nu degenerati discutia.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby luciang » 15 Oct 2010, 15:37

Acum am venit de la OZ. SURPIZA! Sau sa nu mai spun ca e chiar surpriza, ci cred ca undeva in adancul meu m-am asteptat la asta. Nu erau bujii. Nu erau nici filtrele de aer pt rezervor, dar de fapt nu mai era nimic. De ce? Ar trebui facut un topic nou, dar din pacate ori eu nu gasesc butonul, ori nu am drepturi, cert e ca nu pot acum. Sau sunt prea bulversat. Dar sa revin. De ce sunt asa? Pentru ca pusa la intrarea la Oz scria un afis:
DATORITA UNOR PROBLEME TEHNICE, UNITATEA DE SERVICE NU MAI ESTE FUNCTIONALA PANA LA O DATA CARE VA FI COMUNICATA
Intru si intreb: Da ce probleme tehnice aveti? Si vine raspunsul fulger: Se inchide.
Hentz cu mana imi zic eu. Si o intreb pe Alina...Si noi? Noi ce facem? "Mergeti la Pitesti" imi raspunde, ca e cel mai aproape.
Prin urmare, era inutil sa mai intreb de bujiile mele, de filtre sau alte acareturi. Desi ca sa ma aflu in treaba, sau ca sa am inca o confirmare a ceea ce imi spusese cu cateva secunde inainte, am intrebat. Si imi spune, "...da de unde, importatorul nu ne mai da nimic, si-asa ne-au cerut sa facturam piesele pe garantie din 2008". Nu prea stiu ce vrea sa insemne asta. Desi banuiesc, sau macar am o vaga banuiala, si daca e asa cum imi imaginez, e grav si era de asteptat sa se ajunga aici. Prin urmare dragi detinatori de Ceed sau orice alta KIA din craiova, care cititi aceste randuri....am ramas sau vom ramane cat de curand fara service.
luciang

Advertisement

Postby mr_wizard » 15 Oct 2010, 17:19

N-as recomanda nici Pitestiul ...insa in lipsa de altceva mai apropiat ...sper sa fie bine pana la urma :(
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS
ODO 103k km +
Image
mr_wizard
Senior Member

Motorizare: 1.6 T-Jet

Advertisement

Postby Arnold12 » 15 Oct 2010, 21:15

luciang wrote: Ar trebui facut un topic nou, dar din pacate ori eu nu gasesc butonul, ori nu am drepturi, cert e ca nu pot acum. Sau sunt prea bulversat.

Dap, esti prea nervos pe ce se intimpla cu dealerul.
Daca vrei sa faci topic incearca aici poate e mai usor coltul-incepatorului-f104/ cauti newtopic si apesi pe el.

P.S. - pt 100km in plus eu nu as opri in pitesti, daca te putem ajuta cu ceva PM :hello:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby alcatraz » 15 Oct 2010, 21:29

Arnold12 wrote:...
P.S. - pt 100km in plus eu nu as opri in pitesti,...

pina la urma se aduna 500 km dus/intors :banghead: + timpul aferent + dracii de rigoare
inclin pe zi ce trece sa imi bag picioarele in garantiile lor (KIA motors) si sa caut alte variante.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

PreviousNext

Return to 1.4 GSL