by luciang » 15 Oct 2010, 15:37
Acum am venit de la OZ. SURPIZA! Sau sa nu mai spun ca e chiar surpriza, ci cred ca undeva in adancul meu m-am asteptat la asta. Nu erau bujii. Nu erau nici filtrele de aer pt rezervor, dar de fapt nu mai era nimic. De ce? Ar trebui facut un topic nou, dar din pacate ori eu nu gasesc butonul, ori nu am drepturi, cert e ca nu pot acum. Sau sunt prea bulversat. Dar sa revin. De ce sunt asa? Pentru ca pusa la intrarea la Oz scria un afis:
DATORITA UNOR PROBLEME TEHNICE, UNITATEA DE SERVICE NU MAI ESTE FUNCTIONALA PANA LA O DATA CARE VA FI COMUNICATA
Intru si intreb: Da ce probleme tehnice aveti? Si vine raspunsul fulger: Se inchide.
Hentz cu mana imi zic eu. Si o intreb pe Alina...Si noi? Noi ce facem? "Mergeti la Pitesti" imi raspunde, ca e cel mai aproape.
Prin urmare, era inutil sa mai intreb de bujiile mele, de filtre sau alte acareturi. Desi ca sa ma aflu in treaba, sau ca sa am inca o confirmare a ceea ce imi spusese cu cateva secunde inainte, am intrebat. Si imi spune, "...da de unde, importatorul nu ne mai da nimic, si-asa ne-au cerut sa facturam piesele pe garantie din 2008". Nu prea stiu ce vrea sa insemne asta. Desi banuiesc, sau macar am o vaga banuiala, si daca e asa cum imi imaginez, e grav si era de asteptat sa se ajunga aici. Prin urmare dragi detinatori de Ceed sau orice alta KIA din craiova, care cititi aceste randuri....am ramas sau vom ramane cat de curand fara service.
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."