Chiar ne miram unde au disparut primii initiatori ai Clubului KIA ,Ajax26,Sorinh,etc. (dupa ce majoritatea si-a aratat mirarea despre masinuta , a uitat sa mai posteze )
Bine ai revenit.!!!
Last edited by BAU on 04 Apr 2009, 10:26, edited 1 time in total.
Sa o stapanesti sanator .... Da ai bagat ceva bani in masinuta cate te-a costat per total cu toate minunatiile? Mi-am imbracat si eu la vechea masina volanu in piele la dl. Gaby din Craiova ... face treaba ffff buna piele de calitate si mai groasa decat asta de la varianta City... poate ma gandesc si eu intr-un viitor apropiat sa pun de la el.... Cu filtru acela cum se comporta masina se simte la demaraj? Toate cele bune pentru masinuta !!!
Kia Cee'd 1.4 (109 CP) GSL MT CITY culoare Machine Silver
Nu am stat niciodata sa fac un calcul - am incercat sa o imbunatatesc asa un pic. Mi-ar fi placut si mie o varianta City cum ai tu. Si acum imi pare rau de Climatronic dar nu se putea pune atunci decat de la varianta Classic in sus si nu merita diferenta de pret. Cu filtrul asta K&N - urca mai usor in ture si trage parca de mai jos. Poti sa-ti cumperi linistit - eu am fost si la revizie cu el si nu a comentat nimeni
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey Base + some stuff B-04-AJX