hhmm...am fost anul trecut o saptamana in barcelona - casteldelfels (statiune in barcelona) - madrid.
BarcelonaCumpara-ti un bilet pentru autobuzele alea rosii ale lor decopertate. In primul rand le poti folosi ca transport in comun, in al doilea rand vizitezi tot ce e de vizitat in barcelona cu ele. nu mai stiu cat costau, eu mi-am luat pe 2 zile parca si am dat 40 de euro

.....oricum...sunt 3 trasee....si te plimba fratioare....Merita vizitate: Camp nou (stadionul), Parc Guell, Sagrada Familia, Palatul Regal, Stadionul Olimpic (Espanyol) - cu tot cu muzeul olimpiadei din `92 (ff misto), Montjuic (telecabina) si portul....vaai....o paella in port e de vis! Preturile sunt asa si asa, gasesti niste chestii interesante in mall-urile alea ale lor din Barcelona, nu mai tin minte numele. Oricum, gasesti foarte multe detalii in pliantele primite cand iti iei bilet pt autobuzele alea (gasesti in gara, aeroport, la sagrada, puncte care vand bilete din astea).
E superb orasul si merita sa stai cat mai mult pe acolo....
PS: Nu uita sa vizitezi parcul de distractii! Barcelona e un oras situat intre o colina destul de mare si mare.....iar parcul de distractii e situat chiar in varful muntelui...e superba panorama.
MadridNu e un oras asa frumos ca Barcelona, cel putin pentru mine Barca are un aer aparte iar Madrid e un oras mai serios. Au si ei autobuze ca in Barcelona, se merita sa dai si aici banii pe ele. hmm...in Madrid tot asa...stadionul lui Real merita vizitat chiar daca nu esti microbist,....este o constructie superba..., piata centrala (plaza de mayor --loc unde gasesti o groaza de suveniruri) si altele nu imi mai vin in minte dar gasesti o groaza de pliante.
De preferat ca in fiecare seara sa scoti din traista pliantele pe care le-ai luat si hartile in ziua resp....si sa iti faci un traseu pt urmatoarea zi.
aaa..in El Corte Ingles gasesti aceleasi lucruri ca la noi si totul mi s-a parut foarte scump.
Merita sa mananci in Barcelona in localuri care au fructe de mare si chestii de genul asta..iar in Madrid in baruri unde la fiecare bere ( una cerveza por favor!) primesti si niste tapas for free (un fel de snacksuri facute in ulei...)...
am pus si ce poze aveam postate pe net..restul sunt acasa in calculator.

in Barcelona.....asta era un fel de Sala Polivalenta pentru ei....erau concerte cand am fost eu pe acolo...si f multi tinerii

Pe platoul de la stadionul olimipic (directia de unde imi este facuta poza este situat stadionul)..in spate..."monumentul" Telefonica (al telefoniei mobile)

Camp Nou