• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Cu masina, spre Madrid

Locuri de vizitat, taxe care trebuie platite in tara respectiva, linkuri utile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Cu masina, spre Madrid

Postby stenso » 02 Aug 2010, 06:39

in jurul datei de 10 august vreau sa plec cu masina la Madrid pt 2 saptamani in concediu. V-as ruga sa-mi sugerati cel mai scurt si ieftin traseu. Multumesc anticipat
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: Cu masina, spre Madrid

Postby mr_wizard » 02 Aug 2010, 07:24

Daca nu ti-ai planuit niciun traseu, poate fi de ajutor viamichelin.com ;)
Sa ai vreme frumoasa! :hello:
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS
ODO 103k km +
Image
mr_wizard
Senior Member

Motorizare: 1.6 T-Jet

Advertisement

Postby bogdan241 » 02 Aug 2010, 09:05

Unde te cazezi? Stiu un hotel misto in Getafe. Conditii de cazare beton si ai si parcare :)
www.unitedmusic.ro - newz & music
www.tuninginfo.ro - stiri auto la minut
qls.me - quick link shortener. realtime url stats.
bogdan241

Motorizare: 1.6 GSL

Advertisement

Postby stenso » 02 Aug 2010, 14:05

la prima strigare traseul ar fi acesta

Craiova-severin-belgrad-zagreb-lublihana-trieste-venezia-padova-bologna-PARMA-piacenza-genova-nice-nimens-mompeier-narbonne-perinan-barcelona-zaragoza-Madrid

va fi un drum lung de vro 3000km (fata de 3500pe germania asustria, sau 3300 acelas drum dar pe budapesta) si o aventura maxima, dar sper sa ajung cu bine. Cred ca nu pot sa-l fac dintr-o bucata si am sa fac o pauza de o noapte la Parma la un prieten bun,fiind exact la jumate drumului si sper sa rezist pana acolo, deci nu prea vreau sa ma cazez nicaeri pe drum decat pauza la parma si direct la madrid la prietena acolo 1-2 zile de odihna si zburam direct pe litoral la Barcelona.

Ideea e ca nu prea stiu la cat sa ma astept de platit peeagele prin franta si italia, pe la sarbi Cred ca sa dat drumu cu buletinul acum de luna trecuta(numai am pasaport),iar prin Croatia parca poti sa faci puscarie 30de zile daca depasesti limita de viteza cu peste 20km/h, doamne fereste. Deci trebuie sa ma documentez bine
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
stenso

Advertisement

Postby Devilson » 02 Aug 2010, 14:49

daca nu vrei sa faci decat o oprire (desi eu unu nu cred ca poti sa rezisti, doar daca ai sofer de skimb) orienteaza-te la tari cu autostrazi multe. poate ca prin alte parti drumul e mai lung cu 100-300 km...dar daca ii faci pe autostrada si nu prin localitati, eu zic ca iesi mai castigat ca timp.

dar daca destinatia de plaja e barcelona, de ce nu ramai direct acolo? ca asa te duci cu masina si apoi te intorci in barcelona cu avionul.

oricum, concediu placut. :hello:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby stenso » 02 Aug 2010, 15:19

multumesc de urari, da ar fi o varianta sa ne intalnim direct in barcelona, ramane de vorbit si stabilit. Prin serbia-croatia-slovenia am inteles ca e drumul foarte bun mi-au zis cativa baieti de fac frecvent italia, numai stiu sigur daca e autostrada sau E .Sper&cred ca am sa rezist 1500km (cam 15ore+-) pana la Parma,o noapte de odihna,si apoi inca 1000-1500km pana la barcelona/madrid, nu e kiar o distanta exagerata. Sofer de schimb nu prea se prevede. Daca era sa fac totul dintr-o bucata mmm ma gandeam cu groaza la atata distanta(3 zile de mers)
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
stenso

Advertisement

Postby Devilson » 02 Aug 2010, 15:50

eu unu nu-ti recomand sa faci experimente pe pielea ta. mai bine pleci cu o zi mai devreme si mergi la siguranta si faci mai putini km/zi. daca ai face in fiecare zi de la 7-800 km pe zi, sa zici ca esti obisnuit cu oboseala la volan, mai era ceva. nu te risca aiurea.
iar ca idee, barcelona-madrid = 622 km. aproape un plin si oboseala de rigoare. deci daca poti, mai bine ramai din prima in barcelona. insa daca prin madrid mai ai de vizitat prieteni, rude etc...atunci n-ai ce-i face.
J.B.
Devilson
Senior Member

Advertisement

Postby mr_wizard » 02 Aug 2010, 17:46

Chiar in wk asta am vorbit cu un prieten ce-si face concediile in Croatia. Sunt autostrazi, dar si europene, iar daca depasesti viteza maxima legala, merge "sfanta spaga" cu brio ;) De la 50 E pana la 150 E. Dupa cum te prinde :)
Drumul pe autostrada mult timp ...s-ar putea sa traga la somn. Asa ca ...ai mare grija! Dupa cum zicea si @Devilson, daca nu esti obisnuit cu drumurile lungi, mai bine nu risti :)
Multa bafta! :thumbsup:
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS
ODO 103k km +
Image
mr_wizard
Senior Member

Motorizare: 1.6 T-Jet

Advertisement

Postby pogo » 02 Aug 2010, 17:51

stenso wrote:[...]Craiova-severin-belgrad-zagreb-lublihana-trieste-venezia-padova-bologna-PARMA-[...]

Pe ruta asta cred ca ai cea mai multa autostrada, incepind de la Belgrad.
In Croatia autostrada e destul de scumpa (poti plati si in € sau cu cardul), in Slovenia la fel (parca vreo 15 €/saptamana si faci doar vreo 100 si ceva de km prin ea), in Italia la fel si tot asa ... Prin Italia lasi sigur citeva zeci de euro pina o tranzitezi. Mai departe nu stiu exact, dar am auzit ca e tare scump si in Franta (n-am fost decit putin si nu pe autostrada).
In Serbia si Croatia poti intra si cu buletinul si esti in siguranta pina in 140 km/h. Mai nou stiu ca au ocazional si ei patrule in civil pe autostrada care se iau dupa tine daca sari calul. In rest stau cu radarul in zonele unde se plateste autostrada si eventual pe linga lucrari. Asa ca atunci cind vezi semne de Cestarina, Pay-Toll, etc. sa o lasi rapid moale desi din instinct iti vine sa reduci mai incet.
E posibil sa stai binisor la granita sirbo-croata din cauza turcilor cu nr. de Germania ce se reintorc spre "casa". Mai poti prinde blocaje si pe linga Venzia, sa faci 30 km intr-o ora.
Eu cred ca esti cam optimist cu 15 ore pina in Parma. Asta ar fi in conditii ideale, fara stat la cozi (vami, plata autostrada, blocaje din cauza oreler de virf, accidente, etc.). Mai tine cont si de faptul ca in august Italia cit si alte tari din Europa sunt in concediu. Asta nu stiu cum se traduce in trafic, poate mai putine aglomerari in zona marilor orase dar mai mult trafic in rest.
Kia Cee'd 1.6 DSL HP EX +opt. pentru siguranta si confort
ODO: +101 000 km
pogo

Motorizare: 1.6 DSL HP

Advertisement

Postby Devilson » 02 Aug 2010, 18:56

apropo, de ce nu te duci cu avionul? cred ca te-ar costa mai ieftin un bilet de avion decat toata nebunia cu masina: benzina, cazare, taxa autostrazi, etc..etc..etc.
zic si eu, o parere.
J.B.
Devilson
Senior Member

Advertisement

Next

Return to Europa