GabiKia wrote:Am folosit aproximativ acceas ruta,de alimentat am facut asta in Bulgaria la MOL si La Greci Omv si Lukoil,drumul este frumos,la Bulgari sa ai grije cu radarele,daca ai avea statie CB pe masina nici nu ai mai avea nevoie de detector,mare grije la greci sa-l ascun zi ca NU ai voie cu el.Am sa-mi ordonez un pic gandurile si amintirile apoi am sa mai revin cu alte info precizez ca eu am fost la Greci ultima data acum 3 ani

si imi este tare dor de acele plaje.
Eu am fost in grecia , in concediu 2009 iunie-iulie cu masina , dar nu am folosit ruta asta spre Salonic , am mers spre turci, in Grecia, am ajuns in Orestiada, aproape de granita Bulgaria-Turcia.
Am folosit urmatorul traseu spre Orestiada :
Bucuresti -Giurgiu - Russe - Byala- Veliko Tarnova- Gabrovo-Kazanlak-Stara Zagora-Haskovo-Hamanli-Svilengrad( portiunea de autostrada spre Turcia) - Orestiada.
Sora mea si cumnatul meu locuiau in Orestiada , acum s-au mutat in Salonic !
Nu mai stiu ce taxe sunt de atunci si preturile la benzina !
Din 1999 am fost de multe ori in grecia ( cred ca de 40 ori ) , cu autocarul , cu trenul , cu masini !
primul meu drum cu masina personala in grecia a fost drumul spre Orestiada!
Eu conduc in limita legala, nu am chef de amenzi, de politie . Softul de navigatie va avertizeaza cand depasesc limita legala, in localitati, pe drumuri nationale , europene si autostrazi si atunci cald frana sau reduc viteza in limita legala !
Nu am detentor radar si nici statie CB.
Sotia mea are o vorba : " Ma mai uit si eu ce are omul in curte, ce a mai plantat, ce casa si frumuseti are !"