• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Austria - Odiseea vieneza

Locuri de vizitat, taxe care trebuie platite in tara respectiva, linkuri utile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Austria - Odiseea vieneza

Postby giovy » 22 Sep 2009, 21:34

da da...prietena lui a citit deja :D oricum nu am uitat ca e un om deosebit, dar ma bucur sa vad ca mai sunt si altii de aceeasi parere :)
ps. asteptam cantecelul... :violin: :whistle: :D
giovy

Model: Alta marca
Motorizare: 1,4

Postby smotocel » 22 Sep 2009, 21:41

@cristi26vis: dupa cum spuneam ...citeste.... citeste..... giovy... :P
acuma urmezi tu cu .... tuuuu... esti viataaaaaaaaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaaaaa.....

noi te sustinem...:D iti facem galerie.... de perdele.......
HD - 11 - BMC
ODO: 37.000+

Image
smotocel

Model: Ceed HB

Advertisement

Postby petry_1776 » 23 Sep 2009, 09:19

Sunteti tzacanitzi amandoi :rotfl: :rotfl: De-abia astept sa va revad vineri seara, amr 2 zile si o dupa-masa :D
Frumoasa poveste @smotocel, chiar ca ai talent. :good: :hello:
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby Magda » 23 Sep 2009, 23:01

Bina ai venit pe forum @giovy, acum ca am citit odiseea vieneza care imi trezeste amintiri placute si locuri cu adevarat frumoase, spune-ne tu, care este cel mai fanny moment petrecut acolo. :wave:
Magda

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby giovy » 24 Sep 2009, 11:41

In primul rand vreau sa multumesc pentru urari!
Si, ca sa raspund la intrebare...hm...momente funny au fost destule... :D poate printre cele mai hazlii, ne putem aminti de vizitarea (aproape) tutoror obiectivelor coada-cap, de anumite confuzii (..."si in fata Rathaus-ului e...o tanti care tine ceva in mana"...dar de fapt "tanti" era in fata Parlamentului...na ca am zis-o si eu :oops: ), de fetita (fata) care coborase din mirificul Extasy, imbartisand cosul de gunoi... (asta ca sa fiu si putin rea... :twisted: ), de berea aceea care te duce in stare de ebrietate, neavand alcool, savurata in gradinile de la Belvedere (asta ca sa fiu si mai rea...nu de alta, dar eu vazusem eticheta cu "alkoholfrei" inaintea lui, adica in magazin... :lol: )si poate multe altele...dar sa nu uitam nici acel sos de usturoi care mi-a dat atatea batai de cap... :banghead: (poate totusi un memoplus ar fi fost de ajutor...)
Cam atat deocamdata...restul pe parcurs...adica in weekend, cand sper sa ne revedem cu bine! :wave:
giovy

Advertisement

Postby giovy » 24 Sep 2009, 11:46

am uitat sa confirm faptul ca...da...suntem tzacanitzi....amandoi...dar, cel putin, eu una nu sufar de nebunie, ma bucur de ea in fiecare clipa, iar el este un om deosbit, care nu numai ca imi intelege aceasta nebunie, dar o si sutine... :D :lol:
giovy

Advertisement

Postby giovy » 24 Sep 2009, 11:51

"sustine" era de fapt....pauza de masa ce face din om...sorry... :beg:
giovy

Advertisement

Postby Magda » 24 Sep 2009, 12:04

Inseamna ca e o nebunie placuta, desi nu ne cunoastem inca, sunt convinsa ca ne vom intelege de minune.
Mai avem putin. :hello:
Magda

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby smotocel » 24 Sep 2009, 12:46

Day 7 - Schottentor Univeristat - Prater 28.08.2009

Aceasta zi a inceput cu doar o plimbare, de data aceasta, pe Mariahilfer Strasse iar mai spre dupa-amiaza cu o scurta terapie de shopping pe Meidlinger Hauptstrasse. Dupa ce am luat masa de seara... am iesit in oras, cu destinatie Universitatea si pentru a doua oara... Prater.

Metroul pina in Schottentor, o scurta plimbare prin parcul Sigmund Freud din fata catedralei Votivkirche si apoi sa admiram.... pun pariu ca nu ghiciti ce....hai sa vedem ...se baga cineva??? :hello: ...spatele Universitatii din Viena. :thumbsup: Am admirat-o pe toate laturile (chiar mai e nevoie sa spun ca este o cladire maaaare, si bineinteles cu o arhitectura frumoasa), o scurta odihna si pe treptele de la intrare (cu toate acestea nu ne-am simtit brusc mai destepti) si am incalecat din nou, "trenul galben fara cai" (pentru nostalgici) si am oprit la punctul terminus ... Prater.

Pun pariu ca nu stiti de ce ne-am mai dus inca o data in parcul de distractii.... Va mai amintiti de prima incursiune in Prater cind v-am povestit de "dracovenia aia"??? Ei bine.... ne-am mai dat o data in Extasy!!!! (sau de 2 ori? nu mai stiu, dar @giovy poate sa intervina cu corecturi). Am admirat pentru ultima oara frumusetile Prater-ului si ... obositi fiind (mai ales eu, deh... varsta ) ne-am intors la locul de "cazare" fiind deja trecut bine de miezul noptii.

rezumatul zilei in poze: http://picasaweb.google.com/bcovaci/Wie ... r28082009#

to be continued... day 8
HD - 11 - BMC
ODO: 37.000+

Image
smotocel

Advertisement

Previous

Return to Europa

• { RELATED_TOPICS }