Din ce stiu eu, nu are. Doar show-room-ul este deschis. O sa mai intreb daca acum, cu situatia de la Craiova, vor lucra si sambata!
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS ODO 103k km +
am sunat la erste. nu au program simbata, dar pt. minim 4 masini fac derogare de la programul de lucru. in rest, de luni pina vineri pina la 17. sper insa ca pina la jumatatea lui noiembrie sa se rezolve treburile in craiova.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+; album
penru cei care vor sa mearga la service erste ii sfatuiesc sa se mai gandeasca.sunt foarte scumpi si treaba este romaneasca. va spun ca am fost acolo.orientati-va catre alte service-uri.imi cer scuze fata de cei care o parere bune despre ei
Operatiuni : schimbat ulei 5W30 ESP Formula, filtru ulei, filtru aer inspectie anticoroziune (include tratament cu ceara : praguri, usi) verificare antigel (rezista pana la -50 grade C) gresat ambreiaj reglat frana mana test amortizoare fata/spate test franare fata/spate Total : 506 RON
Ma declar multumit. PS : Multumiri special pentru dl. mecanic care s-a ocupat de masina si pe langa care am mai putut sta sa mai intreb una, alta.
KIA Cee'd HB - 1.4 Daca tot faci un lucru, atunci fa-l bine!
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS ODO 103k km +
consimt. in 2 ore si ceva s-au facut 2 masini. facind o comparatie intre erste si oz, erste este deasupra. se lucreaza mai organizat si fiecare pare ca stie ce are de facut. cu ocazia asta am vazut ce inseamna sa faci inspectie anticorozoine: dai cu "prafuri" nu doar te uiti. la prima vedere, au un +
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+; album