Arnold12 wrote:Esti multumit de Samsung Omnia?
Daca ar fi sa alegi intre Samsung Omnia si HTC Touch HD, ce ai lua?
Ehehe ... Nu stiu ce sa spun ...
De prin vara lui 2008 tot urmaream un PDA mai performant (un procesor mai bun, macar 500-600 MHz si RAM minim 128 MB) cu ecran minim 3", GPS Receiver Incorporat, Wi-Fi, bluetooth, etc ... Si asa am aflat de Samsung Omnia, care mai e pe deasupra si telefon si Camera digitala
Mi-a placut HP iPaq 214 dar n-avea Wi-Fi. Adevarul e ca am vrut eu neaparat Wi-Fi insa nu se merita daca nu-l folosesti constant. Eu ... daca m-am conectat asa ca sa nu "rugineasca" nu ca era neaparata nevoie.
Revenind la intrebarea ta: eu am cumparat Omnia prin noiembrie 2008 cand, din cate imi aduc aminte, HTC Touch HD abia era anuntat ca va aparea in EU prin decembrie. Sincer, cu exceptia procesorului care este inferior, HTC mi s-a parut mai bun: RAM dublu, rezolutie mai buna, etc. Din pacate n-am apucat sa "butonez" vreun HTC ca sa vad cum se misca ...
Aaaa ... uitai ... Omnia vine cu un ROM incorporat de 8 sau 16 GB, pe cand HTC doar cu 256 MB parca, deci si asta ar fi un contraargument. Ok, amandoua suporta card de memorie.
De asemenea , nu stiam care va fi pretul pt un HTC Touch HD.
N-am mai stat sa vad ce e cu HTC Touch HD si-am cumparat Omnia, caci de cateva luni tot vroiam sa-mi cumpar un PDA. M-am gandit ca, tot asteptand, intotdeauna va aparea ceva mai bun pe piata si-n felul asta nu-mi voi cumpara niciodata vreun PDA.
Mai vorbim la Braila: tu testezi Omnia, eu te "stresez" cu Buy-Back-ul, etc