• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

se merita nokia E72 ?

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

se merita nokia E72 ?

Postby stenso » 21 Jun 2010, 06:05

a venit vremea sa imi schimb batranul nokia E51 bineinteles tot cu ceva din clasa E. si m-am gandit la un E72, as vrea sa va intreb daca isi merita banii (265euro), sau ce alternativa mai buna as avea in acest pret. Astept sfaturi,recomandari,linkuri/preturi minime..... Multumesc anticipat
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: se merita nokia E72 ?

Postby DragosKIA » 21 Jun 2010, 06:40

Eu cel mai ieftin l-am gasit la Protel, in Brasov, pe Republicii, la vreo 850 lei cu abonament pe un an de 4 E, la Vodafone
La ''baieti'', adica adus de afara, nou mai jos de 1100 lei nu-l gasesti
Telefonul e superdestept, ai card de 4Gb si husa originala inclusa, GPS, etc
Eu zic ca merita, tastatura e qwerty, bateria tine ok, chiar daca il stresezi(net, vb mai mult-GPS o termina mai repede), cel putin 3 zile te tine.
Eu ma tot uit dupa un tel cu GPS si l-am testat pe al varului meu vreo saptamana, mi-a placut mult tel
O sa-ti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu dimensiunea fata de E51
Aaa, din ce am mai citit pe net, am observat ca unii se plang ca li se blocheaza, cel testat de mine n-a facut, poate tb sa deschid mai multe aplicatii odata, dar cu GPS, tel si navigand si pe net a mers OK
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby mr_wizard » 21 Jun 2010, 07:01

Daca-ti place, ia-l. Mie-mi place mai mult E75 ;)
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS
ODO 103k km +
Image
mr_wizard
Senior Member

Motorizare: 1.6 T-Jet

Advertisement

Postby stenso » 21 Jun 2010, 07:14

eu la prelungire de abonament la cosmote si cu puncte cu tot il iau la 8 mil,necodat si garantie pe viata, iar la liber l-am gasit pe mihaigsm.ro cu 11 mil si garantie 2 ani. Sunt invatat cu dimensiunile lui (placute zic eu) pt ca mai merg cu E71 a lu soramea. Primul criteriu a fost bateria (cea mai mare de pe piata) de 1500 mah. In rest am vazut si eu ca este destept 5mgpx,procesor,gps,card,functie de detectarea zambetului,etc Mai sunt indecis si la culoare din cele 3-4 existente

@mr_wizard daca nu ma insel E75 e un E51 care se deskide pt qwerty (si la date tehnice cred ca e mai slab pt ca e model mai veki) mie nu-mi place clapa,sina,touch-screen, imi plac cele clasice,drepte,normale,barbatesti,practice dar acuma se poarta mult qwerty si nu ma deranjaza latimea pt ca e slim si compenseaza
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby octav_ceo » 21 Jun 2010, 15:05

salutare
in aceeiasi dilema ma afam si eu acum cateva luni. dar am schimbat foaia pe samsung. mai exact pe omnia 1. pretul e super ok, iar platforma pe windows mobile "face toti banii". poti instala o groza de aplicatii. pot sa-ti sugerez sa iei in calcul si telefoanele cu wm sau android. simbianul, dupa mine...e cam depasit.
drumuri faine.

ODO: ~ 13k km
octav_ceo

Motorizare: 1396

Advertisement

Return to IT & electronica

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post