eu am fost acum vo 2-3 luni cu cineva sa-si monteze un cd-player pe masina (o solenza) la o firma ce este vizavi de electromagnetica, langa trafic greu. la plecare, ii scot baietii masina din firma si cand sa armeze inchiderea centralizata...canci. nu mai mergea. a incercat de mai multe ori....langa masina...in masina...nu mai voia.
am intrat iar in firma cu scandal..ca au umblat la instalatia masinii si de aia nu mai merge inkiderea centralizata. baietii au incercat sa explice ca nu avea ce sa afecteze inkiderea...ca ei au umblat doar la montajul cd-player-ului.
intr-un final, unui mester de acolo ii da in cap sa verifice si alte masini din parcare...daca le merge inkiderea centralizata. CANCI. la nici una: un ML, un audi A6, si un BMW. nu mergeau deskise din telecomanda...doar cu keia.
CAUZA: CEI DE LA ELECTROMAGNETICA SE JUCAU CU CEVA INSTRUMENTE PE ACOLO CARE AFECTAU TOT CE TINEA DE UNDE RADIO PE O RAZA DESTUL DE MARICICA.
a luat solenza un baiat din firma....cu propitarul langa el....au mers mai inkolo pe o straduta intre blocuri si au probat telecomanda...MERGEA BRICI!
si se kinuia un baiat de la firma de vo 3 ore sa monteze un viper la nush ce scula de masina, nu mai retin ce era, si nu intelegea de ce nu mergea telecomanda...si nu se arma alarma.