16.10.2008 primesc telefon ca este pe tren sa vin sa fac casco. Zis si facut + alarma deh,ca zic montata la ei e alceva(teapa).A doua zi (intr-o vineri) trebuia sa fiu sunat de dealer sa mergem sa ridicam masina de la MIT BANEASA. Telefonul suna si sunt anuntat ca a venit un tren cu masini si bla,bla ca nu se poate dar luni o rezolvam sigur.Luni telefon, ca sunt multe masini si a mea este tocmai in spate si n-au cum s-o scoata. Deja incepeam sa ma enervez si le-am adus aminte ca facusem casco care mergea pe banii mei, drept pt. care m-am ales cu presuri originale moca.
21.10.2008 In sfarsit sunt chemat la Mit Baneasa la ora 16.30 ca nu dureaza mai mult de o ora.Am primit masina la 19.30 cand mai eram doar eu cu dealerul si portarul.Proasta parere despre ei dar masina belea a compensat orice.
Si asa m-am pricopsit cu bijuteria de care sunt foarte multumit; nu am avut nici o belea si nu am nimic de reclamat saureprosat.Poate ca e un pic cam joasa (in comparatie cu papucul).
La capitolul incidente : un catel mic scapat viu dupa dar "perluta" sarit bara pe dreapta si rupt stut pompa stergator.
Remediat singur nu pe casco ca am auzit ca te baga la incidente si e nasol. Ma rog, asa am crezut de cuviinta. Costuri 240 RON bineinteles nu la MIT BANEASA ci la IMG incinta Autobuzul.
In rest sa auzim de bine si la multi kilometri.