• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Need 4 Red

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Need 4 Red

Postby petry_1776 » 11 Jan 2010, 11:31

Asadar, dupa acest week-end am trecut si de pragul 37.000 km. Am facut plinul in Bucuresti, am mers in total 875 km, n-am facut inca plinul, CB imi arata consum mediu 4,7, viteza medie 63 km/h, km de facut pana la urmatorul plin 120 km. Ruta a fost Bucuresti - Ploiesti - Rasnov - Fagaras - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Aiud si retur. Am urcat, coborat, am mers si cu 150 km/h, ca pana la aceasta viteza am avut 4,4 l/100 km. Am fost o mica coloana de Kia, NFR si UIR a lui Brutus (ma rog, parintilor lui) :D.
A inceput sa se auda o trosnitura in volan, oricand si in orice directie si la cea mai mica cursa. Cand o sa ma duc cu oglinda am sa le spun si de aceasta problema.

LE Aaaa, si drumul plin de radare, dar detectorul meu si-a facut treaba din plin. :good:
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,6 90cp

Postby petry_1776 » 08 Jun 2010, 17:45

Nu am mai scris de ceva vreme in jurnal. :oops: Din pacate timpul m-a limitat la interventii scurte pe ici pe colo. Am zis totusi sa va povestesc ce s-a mai intamplat in ultima vreme cu roscata mea. Desi sta mai mult in fata blocului anul acesta, tot a avut parte de evenimente.
In primul rand s-a continuat exfolierea lacului de pe vopsea :banghead: , dar a fost remediata cu succes pe garantie, la IMG. :hello:
In al doilea rand, cu regret va anunt ca se FURA geamul de oglinzi si de la Kia Cee'd. In acest week-end am constatat cu stupoare ca mi-au furat bunatate de oglinzi. Este groaznic sa conduci fara oglinzile laterale. Asa ca, dupa ce-am injurat pana n-am mai putut, la sugestia colegilor de forum @Arnold12 si @Menta, @zuxy mi-a cumparat oglinzile la pretul de 100 lei bucata, pe care le-am si montat. Sunt originale Kia, albastre si isi fac treaba foarte bine. Am sa le gravez in week-end-ul urmator. Desi mi s-a spus ca se pot fura chiar si-asa, macar am satisfactia ca nu-si iau banii pe oglinzile mele. Alta achizitie pe care am facut-o, de fapt 2, a fost husa de masina. Prima nu s-a potrivit, asa ca luni noaptea pe la 22:00 am purces la Metro de unde am luat-o pe a doua si am si pus-o pe masina. Asta e un pic mai mare, dar mai buna, macar a intrat sub masina (mai putin pe laterale). Nu pricep, husele in ziua de azi nu se mai fac pana la pragurile usilor? In fine, am sa mai caut.
Asa ca masinuta mea sta acum in fata blocului acoperita si sper sa nu mai fie tentatie pentru hoti. :banghead:
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 08 Jun 2010, 22:55

petry_1776 wrote:.... Am sa le gravez in week-end-ul urmator. Desi mi s-a spus ca se pot fura chiar si-asa, macar am satisfactia ca nu-si iau banii pe oglinzile mele. ..

oglinzile le vrei grava cu nr de inmatriculare, nu-i asa ? :roll: unde se poate face treaba asta??? si cam cat ar costa?
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby petry_1776 » 08 Jun 2010, 23:10

Da, cu nr de inmatriculare, desi am fost tentata sa pun si-o injuratura langa :evil: ... dar mi-a trecut :twisted:
Cand ma intorc in tara ma interesez si va spun (adica vineri) unde si cat costa gravatul. timpul fiind scurt inca nu m-am ocupat de aspectul asta pana am plecat. :banghead:
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Advertisement

Postby Arnold12 » 08 Jun 2010, 23:14

cosmin_m3 wrote:oglinzile le vrei grava cu nr de inmatriculare, nu-i asa ? :roll: unde se poate face treaba asta??? si cam cat ar costa?

Este un proces chimic.

Am avut o oferta pe forum dar din nefericire a fost luat la misto si nu a mai intrat.

Cauta la reduceri si ai sa gasesti niste linkuri puse de mine de la diferite firme.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby menta » 09 Jun 2010, 14:16

nu neaparat proces chimic...se poate si mecanic :D prin sablare....doar ca asta implica demontarea oglinzilor(doar sticla) de pe masina
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Advertisement

Postby petry_1776 » 07 Jul 2010, 21:54

Asadar am reusit sa-mi gravez/inscriptionez oglinzile de la masina. Am ales nr de inmatriculare ca iese cel mai bine in evidenta si mai usor de verificat. Costuri: 40 lei inscriptionarea si pentru ca l-am chemat la "domiciliu" inca 10 lei, deci un total de 50 lei. Procesul este chimic, o substanta care se aplica peste un sablon fara demontarea oglinzilor. Calitatea pozelor... facute cu telefonul.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Advertisement

Postby Devilson » 07 Jul 2010, 22:30

se poate curata scrisul in caz ca le fura? adica spalate si frecate cu buretele, peria sau mai stiu eu ce?
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby petry_1776 » 07 Jul 2010, 23:07

Imprimarea este ireversibila, ca si sablarea, daca incearca ceva nu se mai recupereaza suprafata lucioasa a oglinzii... deci se strica sticla. Procesul este chimic, arde suprafata respectiva care nu mai poate fi recuperata in nici un fel.
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Advertisement

Postby menta » 07 Jul 2010, 23:31

exista un aparat de polishat sticla... se scot zgarieturile cu el.....
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Advertisement