Nu am mai scris de ceva vreme in jurnal.

Din pacate timpul m-a limitat la interventii scurte pe ici pe colo. Am zis totusi sa va povestesc ce s-a mai intamplat in ultima vreme cu roscata mea. Desi sta mai mult in fata blocului anul acesta, tot a avut parte de evenimente.
In primul rand s-a continuat exfolierea lacului de pe vopsea

, dar a fost remediata cu succes pe garantie, la IMG.
In al doilea rand, cu regret va anunt ca se FURA geamul de oglinzi si de la Kia Cee'd. In acest week-end am constatat cu stupoare ca mi-au furat bunatate de oglinzi. Este groaznic sa conduci fara oglinzile laterale. Asa ca, dupa ce-am injurat pana n-am mai putut, la sugestia colegilor de forum @Arnold12 si @Menta, @zuxy mi-a cumparat oglinzile la pretul de 100 lei bucata, pe care le-am si montat. Sunt originale Kia, albastre si isi fac treaba foarte bine. Am sa le gravez in week-end-ul urmator. Desi mi s-a spus ca se pot fura chiar si-asa, macar am satisfactia ca nu-si iau banii pe oglinzile mele. Alta achizitie pe care am facut-o, de fapt 2, a fost husa de masina. Prima nu s-a potrivit, asa ca luni noaptea pe la 22:00 am purces la Metro de unde am luat-o pe a doua si am si pus-o pe masina. Asta e un pic mai mare, dar mai buna, macar a intrat sub masina (mai putin pe laterale). Nu pricep, husele in ziua de azi nu se mai fac pana la pragurile usilor? In fine, am sa mai caut.
Asa ca masinuta mea sta acum in fata blocului acoperita si sper sa nu mai fie tentatie pentru hoti.

Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry