- 15.02.08
Am luat-o de la dealer. Hike Green, 116CP , 1.6 DSL. Avem numai 60 km, dar pot sa spun deja ca e o bijuterie. - 23.02.08
Azi am dat o tura pana in Mamaia, Corbul si inapoi.
556 km (jumate afara, jumatate in Bucuresti) cu un consum de 7.4
Inca 220 km extern 6.0 (indicatiile sunt luate de pe CB dupa resetare) cu o viteza medie de 97km/h (140 pe autostrada) - 05.03.08
Azi am primit numerele definitive. Am aflat ca as fi putut comanda numar preferential, dar OTP Leasing "a uitat" sa-mi spuna... - 28.03.08
Azi am avut un accident... La pasajul Obor am franat ca sa nu dau in minunata groapa lasata de nemernicii care lucreaza la reamplasarea tramvaiului si un Ford Focus s-a infipt in spatele meu. Smucitura zdravana, usa de la portbagaj infundata, dar se deschide si bara/spoiler spate indoit. Pozele le gasiti aici. - 06.04.08
Am fost la IMG si au zis ca reparatiile se ridica la 2000 RON. Hayonul va fi indreptat si revopsit, iar bara incalzita ca sa dispara numarul celeilalte masini de pe ea si apoi revopsita. - 21.04.08
Am facut 4060 km si am fost in service la IMG pentru reparatii in urma accidentului. Azi au desfacut masina si se constata urmatoarele1.BARA SPATE -prinderi rupte - necesar - INLOCUIRE !!!
2.ABSORBANT SOC BARA SPATE - spart -necesar - INLOCUIRE !!
3.ARMATURA BARA SPATE(fibra) -sparta - necesar -INLOCUIRE !!!
4.SUPORT BARA SPATE STANGA - spart -necesar - INLOCUIRE !!!
5.PANOU SPATE -deformat, infundat -necesar-SUPLIMENTAR REPARATIE 2.0H (fata de 0.5 initial ) !!!
6.PODEA PORTBAGAJ -deformata ,cutata- necesar -REPARATIE 1.0H !!!
7.SCUT BARA SPATE(prins de armatura ) - spart - necesar -INLOCUIRE !!!
Acum iau masina si astept acceptul asiguratorului... - 19.05.08
4708 km
Vineri am fost anuntat ca au venit piesele (service IMG). Marti am dus masina in service. Miercuri am fost anuntat ca e gata si au trimis devizul la Omniasig. Dupa telefoane repetate am ajuns vineri seara sa platesc din buzunar, ca aveam nevoie de masina in we.
Azi am 5000 km si sunt foarte fericit ca IMG m-a facut ca nou. - 21.05.08
Azi mi-am recuperat banii de la Omniasig. Acceptul de plata a fost trimis de urgenta, antedatat cu data de 16, dupa ce am sunat la ei si le-am propus o intalnire intre inspector, seful inspectorului si cineva de la CSA (Comisia de Supraveghere a Asigurarilor)... - 21.09.08
In urma unui tur dat prin Viena si Budapesta, am ajuns la 11600 km. Pana acum nu am avut nici o problema cu masina. Singurul incident a fost o piatra in parbriz urmata de o floricica...
Un singur lucru as schimba la masinuta asta: garda la sol care e cam mica pentru unele drumuri de pe la noi.