Pentru inceput,Buna ziua tuturor posesorilor de ceed'uri si tuturor celor care isi doresc aceasta masinuta,frumoasa dupa parerea mea,si destul de prezentabila,vreau sa va spun ca in sfarsit am reusit sa ma logez

si asta datorita lui Petry_1776 care m-a ajutat

,mii de multumiri!(ce mai daca nu le ai,nu le ai

..end)iar acum o mica prezentare:luat frumoasa mea Gherghina pe 25 iunie 2008 din Deva model, 1,6 crdi lx mt base-115 cp,sporty wagon,machine silver si pe langa dotarile de baza am mai adaugat eu ceva,anume:jenti magneziu cod AA6 ,proiectoare ceata cod PRJ,lampa lectura parasolar cod MAS,cheie contact pliabila cod KEP+FEK,comenzi cromate ,manerul si volanul imbracat in piele cod LPK-P .Astea sunt optionalele alese de mine.Despre masina: tinuta de drum ok,

calutii sun deajuns pentru un familist

,confort

este unul dintre motivele care m-au convins!ce mai, sunt multumit de alegerea facuta! de cand am luat-o am avut doar un singur incident,mi-a cazut o creanga dintr-un copac in drum spre mare ,pe plafonira lasandu-mi o mica gropita in ea,in rest in cei 8000 km facuti sunt foarte multumit de performantele care m-i le ofera Gherghinita mea,poze am sa pun mai incolo, deocamdata ma mai chinui sa aflu cum

sper sa nu raman chinuit!

si ca sa nu va plictisesc inchei micutul meu jurnal!