Revin sa mai scriu si eu cateva randuri pe aici, desi noutati la masina nu prea sunt
Am vreo 47 mii momentan. Consumul a urcat ceva ceva acum cu perioada rece. Dupa cateva drumuri la botosani si vaslui, mixtul mi-a ajuns pe la 6.7 l. Doar pe oras, pe timp rece mixtul il aveam cam de 8+. Dar doar drumuri scurte prin iasi. Abia mi se incalzea motorul
Asa ... si uite ca ieri am fost sa vad o piesa de teatru superba. Straini in noapte (cu Florin Piersic si Emilia Popescu). Superba piesa, merita din plin. Luati si vedeti cand se mai joaca in bucuresti sau in orasele apropiate de voi (Cluj, Oradea, Brasov, etc) si mergeti ca nu veti regreta. De ce va zic de piesa de teatru ... pai, pt ca atunci cand am fost la ea mi-a facut masinuta o figura. Numai ea stie de ce a vrut sa faca asa. Ce a facut ? pai .... NU a vrut sa se mai incuie din telecomanda. E prima data cand patesc. Am incercat cateva secunde bune de langa masina, apoi din fata masinii si nimic. Nu aveam timp sa vad atunci repede ce si cum pt ca "intarziam la premiera" (desi piesa asta se joaca pt a 15-a oara in iasi). Am bagat cheia in portiera, si am incuiat-o manual. Precizez pt cei care nu vor sa se uite in primele posturi ca detin cheie tip briceag ce a venit o data cu masina.
Problema s-a rezolvat. DA, bineinteles ca s-a rezolvat IAR singura. Cand am iesit de la piesa, la fel nu vroia sa asculte de telecomanda. Dar in drum spre casa, la un semafor de 70 secunde, am oprit motorul, scos cheia din contact, deshcis portiera (pt a se stinge luminile), probat telecomanda, si minune - MERGEA!
Cam asta e faza cu telecomanda. Sper sa nu mai pateasca nimeni. Concluzionez ca nu e din cauza lipsei de curent (baterie). Plus ca ledul rosu de pe telecomanda clipocea in parametri normali
Pt o vreme a fost mai liniste in masina, dar de vreo saptamana vadca iar au inceput scartaielile din partea dreapta a bordului. Credca o sa ma enervez si o sa ii bag niste ulei siliconic (care nu ataca plasticul si cauciucul). Tot cu ulei de asta am rezolvat si problema geamului stanga fata. Desi la service mi-au bagat tot felul de silicoane, vaseline si minuni la spray-uri - nu au avut evect mai mult de 2-3 zile. Acum am credca 1-2 luni de cand am dat eu cu manutza mea cu ulei siliconic, si geamul inca se inchide perfect. Ce e facut cu mana ta, se numste .... lucru bun facut
Va las, stiu ca am vb numai idei imprastiate, dar nu prea am ce sa zic concret de masina. Merge bine, rupe asfaltul .... AAaaaa, am incaltat-o cu slapii de vara curand. Alta viata - pot pedala cu 160 lejer

)