Comanda 20.12, achitat prima rata leasing 27.dec., preluata simbata 23.02...asadar cam 65 zile.
Kia Ceed SW EX, 115 cp,CRDI,Pewder Beige ...14000 (rotund) eur,optionale:clima,cheie in 3 butoane,geamuri fumurii spate,ESP...17400 eur cu tot cu tva.22000 peste 4 ani cind voi fi proprietar
Multi or sa spuna ca e prea mult, ca la banii astia luam altceva...nici o problema, e democratie, trebuie sa ascultam toate vocile!Doar ca singurul care decide e cel care plateste.
Masina a venit curata(!) , doar a trebuit stearsa de citeva picaturi de apa ( incepuse sa picure), cu 4 km la bord.Numere rosii+pachet legislativ+covorase cauciuc KIA ( originale...?) 470 ron.Nu are rost sa discutam daca e mult sau putin...oricum inainte de a lansa comanda dealerul mi-a spus absolut tot despre ce si cum trebuie achitat. Odata ce am fost de acord, inutil comentariile.
Revizie 20 000 km (la bord am 19 200), la Klado.Din start am cerut ca toate filtrele sa fie inlocuite!Preturi :
-ulei Mobil ESP Formula 4 x 50 ron
-filtru aer -68 ron
-filtru combustibil -145 ron
-filtru polen - 102 ron
-manopera -1,4 h x 60 ron
In rest , '' Auto functioneaza normal'' , scrie in ''Fisa control calitate''.Nimic de reprosat celor de la Klado.
Masina functioneaza ireprosabil.Consumul s-a stabilizat undeva la 5.8-6 % in afara la o medie de 130-140, si la 6.2-6.4 in oras.
Ca fapt divers , am cerut o evaluare a masinii pentru un bay-back.O firma cu care are Klado relatii , mi-a aferit suna de 10800 , fara tva, in conditiile in care noua a fost 14300, dar acum aceeasi masina costa doar 13400( am inteles ca la 1,6 crdi e o promotie).