Arnold12 wrote:catalin1984 wrote:Stiam ca 2.0 dsl, are vreo 1500 kg, a mea are 1407.
1542 kg
Holy S**t
Nasoala treaba cu greutatile astea
Moderator: Akbhar
Arnold12 wrote:catalin1984 wrote:Stiam ca 2.0 dsl, are vreo 1500 kg, a mea are 1407.
1542 kg

alte secunde pierdute la start.

catalin1984 wrote:mi-au facut ei celebra resoftare prin care masina sugea motorina ca besmetica si tragea ca un magar lesinat...
Bafta
catalin1984 wrote:Nu intelegi problema:
Mapa originala din ecu nu se poate citi, dute si intreaba la orice service KIA, EDC17 noul ecu de la Ceed nu permite citirea fizica a datelor.
Astfel ca cei care vor sa citeasca datele le iau de pe un server ceva banuiesc,
Daca te stii cu probleme la motor te duci la tuner si iti rescrie mapa originala.
Nu stiu exact cum ar putea sa faca o reprezentanta ca sa iti citeasca ecu avand in vedere ca fizic posibilitatea asta e blocata. Probabil au e cheia pentru deblocare, nu stiu. Ideea este ca la o simpla revizie, oriunde o faci, nu o sa iti descopere nimeni softul. Cel putin nu pe masina asta. Vorbesc din experienta personala nu din auzite.
Raspunsul final, ba da se poate rescrie dar nu se poate citi, e foarte simplu
dre_andrei wrote:catalin1984 wrote:mi-au facut ei celebra resoftare prin care masina sugea motorina ca besmetica si tragea ca un magar lesinat...
Bafta
mi s-a facut si mie o resoftare de genul asta... dar explica putin: prin resoftarea asta au rezolvat problema sau au produs-o?

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest