Desi eram la mare, la soare,n-am rezistat si am plecat la Bucuresti, la Mit Baneasa sa o ridic
Masina avea 14 km la bord, deee, era printre primele 1.6 diesel HP din Romania, sa nu se plimbe si baietii la dealer sa vada ce poate masina
Am luat varianta BEST, deoarece asta era pe stoc; si acum imi pare rau pentru ESP, climatronic,etc
Am reusit, in timp s-o upgradeaz:piele pe volan si la burduful de la schimbator, maciulie maner schimbator viteze cromat si in piele, jenti de Al tip A pe 16''; nu mai zic de huse(cele mai urate dupa parerea nevestii, dar folositoare la contactul cu cel copilul ,,iubitor de mizerie''), tava portbagaj, plasa bagaje si bandouri laterale
Prin service am calcat de 3 ori:
-primele 2 la IMG ca sa-i pun alarma Maat 679 HF (alarma pusa mai mult ca sa nu mai inchid/deschid cu cheia usa) si ca sa-i fac resoftarea(dupa probabil se stie motorul de 1.6 diesel pentru masinile mai ,,timpurii'' a avut nevoie de o campanie de asa-zisa rechemare pentru rescrierea softului)
-revizia i-am facut-o la MIT Baneasa, fapt ce mi-a scos aproximativ 700 lei din buzunare (filtre ulei, aer si polen+ulei Castrol SX 5W-30).
Alte probleme nu am intampinat, masina se comporta ca in prima zi
P.S. Pentru sezonul rece am incaltat-o cu Dunlop Sport 3D de la http://www.laros.ro

)