ma ajuta si pe mine cineva cum sunt becurile din semnalizare spate? albe sau galbene?tind sa cred ca sunt galbene ca cele din fata
- Lampa de ceata (21W) - P21W / BAU15s
- Semnalizari spate (21W) - P21W / BAU15s
- Marsarier (21W) - P21W / BA15s
-Semnalizari fata (21W) - PY21W
daca sunt galbene ceva nu e in regula..cele de pe semnalizari spate nu au cum sa fie ca cele pe lampa ceata ci ca cele de pe semnalizare fata, iar lampa ceata ar trebuii sa fie identice cu marsalieru, iar sus vad ca e o mica diferenta la ...ciudat
Mentionez ca eu mi-am luat 2 pt stopurile frana cu 2 filamente P215W asta e clar si 4 becuri P21W am zis ca sa fie 2 pt marsalier si 2 pt semnalizari....dar acuma la semnalizari sunt in dubii(bine ar fi sa se potriveasca) dar tind sa cred ca sunt galbene ca cele din fata (practic acelasi bec dar culoarea galbena Y din cod =yelow, ca sa imprime galbenu la semnalizare geamul fiind alb,ca si in fata). Daca e asa cum cred eu le bag la ceata (kiar daca ma voi kinuii putin) si imi caut altele pe semnalizare eventual rosii (ca americanii

) si este permis si de lege. Orcum mai bine rosii decat albe

sau poate le iau tot galbene (numai sa gasesc , caci vb despre philips ). Ma mai orientez cand am sa le desfac si vad si la fata loculi despre ce e vorba. Se umbla greu acolo?