DragosKIA wrote:Sincer nu iti recomand sa cumperi bujii din alta parte, decat ce iti monteaza un service KIA
Daca poti monta un filtru de polen cumparat de tine, la montarea unor bujii cumparate de tine, garantia motorului poate fi afectata, in sensul ca toti dealerii KIA se vor lua de acest lucru
Totusi sunt de acord cu tine pt placute si eu le voi lua din alta parte, mai mult ca sigur cele mentionate de @Arnold
Cei din service ar spune orice doar pentru a-si vinde marfa. Puteti merge in service cu orice consumabile si nu au voie sa va refuze, deoarece sunt obligati prin lege sa accepte, neputand conditiona prestarea unui serviciu de vinderea unui produs sau de prestarea altui serviciu.
La revizia de 30.000 am adus eu uleiul, lichidul de frana, filtru polen, filtru aer, filtru ulei si am platit doar manopera. Total cheltuit = 442 Ron
Cu bujiile este la fel, nu vad de ce as da un pret dublu pe un produs care poate nici nu este la fel de bun cu ce pot eu sa cumpar.
Daca doamne fereste se intampla ceva cu motorul, cei din service vor trebui sa-mi demonstreze ca vina apartine consumabilei aduse de mine, doar pe vorbe, sa traiasca ei mult si bine dar nu merge.
Legat de placutele de frana, Textar sunt recunoscuti pt calitate de restul nu am auzit iar pretul acela mic este destul de suspect