• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Placute frana

Informatii general valabile celor 3 modele

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Placute frana

Postby sender78 » 07 Sep 2009, 11:27

DragosKIA wrote:Sincer nu iti recomand sa cumperi bujii din alta parte, decat ce iti monteaza un service KIA
Daca poti monta un filtru de polen cumparat de tine, la montarea unor bujii cumparate de tine, garantia motorului poate fi afectata, in sensul ca toti dealerii KIA se vor lua de acest lucru
Totusi sunt de acord cu tine pt placute si eu le voi lua din alta parte, mai mult ca sigur cele mentionate de @Arnold

Cei din service ar spune orice doar pentru a-si vinde marfa. Puteti merge in service cu orice consumabile si nu au voie sa va refuze, deoarece sunt obligati prin lege sa accepte, neputand conditiona prestarea unui serviciu de vinderea unui produs sau de prestarea altui serviciu.

La revizia de 30.000 am adus eu uleiul, lichidul de frana, filtru polen, filtru aer, filtru ulei si am platit doar manopera. Total cheltuit = 442 Ron

Cu bujiile este la fel, nu vad de ce as da un pret dublu pe un produs care poate nici nu este la fel de bun cu ce pot eu sa cumpar.

Daca doamne fereste se intampla ceva cu motorul, cei din service vor trebui sa-mi demonstreze ca vina apartine consumabilei aduse de mine, doar pe vorbe, sa traiasca ei mult si bine dar nu merge.

Legat de placutele de frana, Textar sunt recunoscuti pt calitate de restul nu am auzit iar pretul acela mic este destul de suspect
Kia Cee'd 1.4 GSL
Piston Grey

Image
sender78

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby ionutz » 07 Sep 2009, 19:47

Am cumparat placutele de frana textar si pot spune ca sunt sigilate,iar cutia are un sigiliu cu o holograma,deci nu cred ca sunt contrafacute.Firma este din Arad si mi s-a parut foarte serioasa,deoarece a fost foarte promta,lasandu-mi o parere foarte placuta.Au si faruri pt Ceed la pret de 425 lei buc cu transport inclus!Dupa o discutie telefonica cu dansii,am aflat ca ei i-au marfa direct de la producator si dasta si adaosurile sunt mai mici , multe firme de la noi cumparand de la ei.Placutele de frana spate le-am cumparat din Pitesti,ei neavand posibilitatea pt moment sa aduca textar si cutia cu holograma de la ele este identica cu cealalta,deci eu cred ca sunt originale TEXTAR :wink: Mentionez ca emblema este imprimata si pe fiecare placuta in parte.
TEXTAR echipeaza din cate stiu eu marcile VW,AUDI (grupul VAG)cu acest tip de placute din fabrica...
Kia ceed 1.4 Best Black Pearl
http://picasaweb.google.com/ionutzu0
ionutz

Advertisement

Postby Akbhar » 07 Sep 2009, 22:18

Intradevar, Textar e un producator recunoscut de placute de frana si furnizeaza componente pentru multi producatori de autovehicule. Si in service mi s-a indicat ca fiind o alternativa cel putin la fel de buna si mai ieftina decat cele originale.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 16 Mar 2011, 12:40

ce parere aveti de placutele EBC GREENstuff - made in ENGLAND? (site informativ)
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby Akbhar » 16 Mar 2011, 17:56

S-ar putea ca placutele de franza Greenstuff sa fie putin cam dure si sa iti uzeze mai tare discurile.

PS: Pe forumul Mitsubishi s-au plans multi de discurile de frana EBC, care nu prea se montau bine.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby cosmin_m3 » 16 Mar 2011, 20:50

sincer sa-ți spun ...tocmai de la un posesor de Mitsubishi am aflat de ele ... care și-a luat recent fata+spate cu 540 lei de pe site-ul atașat. in situația de fata o sa mai aștept câteva zile pana și le montează el ... si revin cu informații
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 75000+

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!
cosmin_m3

Advertisement

Postby bosch » 01 May 2011, 13:04

Se impune oare si schimbarea discurilor ? Pentru a fi o ``compatibilitate`` intre discuri si placute .... :?:
bosch

Motorizare: 1.6

Advertisement

Postby lucian » 03 May 2011, 20:13

EBC-green stuff sunt cam ca ATE si posibil peste textar dar nu bag mana in foc. Daca ai bani de dat as merge pe TRW sau ATE. Daca nu, Textar sunt foarte ok.
Jurnal de bord:
Poze+Intalniri: http://picasaweb.google.com/marius.niculae
lucian

Advertisement

Postby Arnold12 » 04 May 2011, 12:36

Dupa ultimilie info. se recomanda TRW care se pare ca au un comportament bun.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby pogo » 25 Jul 2011, 10:15

Acum doua luni am schimbat placutele pe fata si am pus TRW. Din pacate, la franari usoare, au un usor scartait. :(
E doar cazul meu, sau e ceva specific TRW-urilor?
Kia Cee'd 1.6 DSL HP EX +opt. pentru siguranta si confort
ODO: +101 000 km
pogo

Motorizare: 1.6 DSL HP

Advertisement

PreviousNext

Return to Diverse

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post