Mi-a venit ideea de a pune intrebarea asta citind ce a patit azu-lica cu masina si cu constatarea amiabila (asta poate e buna iarasi de un nou topic)
Am fost implicat intr-un accident am lovit in spate pe cineva,neatentia bat-o vina,constatare amiabila,lui ii dau RCA-ul sa-si repare, eu cu Casco.Ei acum incepe dansul.Eu RCA la ASTRA si Casco BCR ASIGURARI,(toata actiunea se petrece in Constanta)desi aveam copii amandoi dupa constatarile amiabile,si la mine si la el am fost nevoiti sa ne deplasam ptr a face poze la masini,am pierdiut la ASTRA o zi intreaga pana sa ne vina randul iar la BCR asigurari am fost amenintat voalat ca ei fac ancheta si daca mint sunt pasibil de bla ,bla,...In sfarsit la mine la bcr au facut o oncheta deoarece doar ce intrase CASCO in vigoare si a avut loc evenimentul.Intrebarea este ,si la alte firme este la fel ?Stiu ca sunt si multe fraude dar nici sa fiu de la bun inceput tratat ca un infractor nu-mi convine.Nu stiu ce experiente aveti cu alti asiguratori dar eu vreau sa plec de la BCR ASIGURARI si ASTRA,am inteles ca GENERALLI ar fi ok ce ziceti?