• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Unde ne asiguram ?

Discutii diverse valabile pentru toate masinile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Unde ne asiguram ?

Postby Dan » 15 Nov 2009, 07:46

Mi-a venit ideea de a pune intrebarea asta citind ce a patit azu-lica cu masina si cu constatarea amiabila (asta poate e buna iarasi de un nou topic)
Am fost implicat intr-un accident am lovit in spate pe cineva,neatentia bat-o vina,constatare amiabila,lui ii dau RCA-ul sa-si repare, eu cu Casco.Ei acum incepe dansul.Eu RCA la ASTRA si Casco BCR ASIGURARI,(toata actiunea se petrece in Constanta)desi aveam copii amandoi dupa constatarile amiabile,si la mine si la el am fost nevoiti sa ne deplasam ptr a face poze la masini,am pierdiut la ASTRA o zi intreaga pana sa ne vina randul iar la BCR asigurari am fost amenintat voalat ca ei fac ancheta si daca mint sunt pasibil de bla ,bla,...In sfarsit la mine la bcr au facut o oncheta deoarece doar ce intrase CASCO in vigoare si a avut loc evenimentul.Intrebarea este ,si la alte firme este la fel ?Stiu ca sunt si multe fraude dar nici sa fiu de la bun inceput tratat ca un infractor nu-mi convine.Nu stiu ce experiente aveti cu alti asiguratori dar eu vreau sa plec de la BCR ASIGURARI si ASTRA,am inteles ca GENERALLI ar fi ok ce ziceti?
ODO 34000 km/iulie 2008
jurnal
Dan

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4 L

Re: Unde ne asiguram ?

Postby Akbhar » 15 Nov 2009, 07:53

Eu am avut experiente ok cu Generali, adica si constatarea si plata a decurs fara probleme. Daca nu mareau foarte mult prima de asigurare, ramaneam in continuare la ei. Dar asa am ales Allianz, despre care am auzit iar de bine.
Kompass Blue ODO: 65.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby mircea » 15 Nov 2009, 08:33

Dan wrote:...eu vreau sa plec de la BCR ASIGURARI...

Si cum pleci de la BCR Asigurari daca de abia a intrat in vigoare polita?
mircea

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby florin-adrian » 15 Nov 2009, 08:50

Asigurarea daca a incheiat-o in rate, plateste o singura rata, si apoi nu mai plateste si automat nu mai are polita la ei, apoi trebuie sa-si faca alta. Nu merge asa?
Feriti linia de contact. 27 000 Volti
florin-adrian

Motorizare: 1.4 - 109cp

Advertisement

Postby Dan » 15 Nov 2009, 09:54

mircea wrote:
Dan wrote:...eu vreau sa plec de la BCR ASIGURARI...

Si cum pleci de la BCR Asigurari daca de abia a intrat in vigoare polita?

Ei da e o problema, intr-adevar platesc in rate semestriale,cred ca va trebui sa astept sa treaca anul ca sa ma pot muta la altii.ma intreb acum ce vreau deoarece unii sunt mai scumpi,altii mai ieftini ,dar in final conteaza si serviciile ce le primesti nu.oricum CASCO mereu il fac cu un fel de strangere de inima ca nu am avut multe evenimente de cand am carnet si mai mult am cotizat decat am beneficiat,dar ma intreb totdeauna ca daca e o avarie mai groasa ce fac? ca si bani multi deodata parca nu-ti vine sa dai.
ODO 34000 km/iulie 2008
jurnal
Dan

Motorizare: 1,4 L

Advertisement

Return to Diverse

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post