: nu aveam farurile reglate si se pare ca pe cei din fata mea ii cam deranja chiar daca eu nu mi-am dat seama ( asta se intmpla pe drumul de intorcere de la braila)...aktymel wrote:Este greu sa dovedesti ca ai luat permisul cu bani....daca nu te-a prins pana acum nici ca te va mai prinde.... la noi in Pitesti e ceva normal sa ai mai mult de 2 categorii pe permis. La vremea respectiva( asta vara si anii trecuti ) iti trebuiau doar bani sa ai, ca in rest pe oricine intrebai sa te ajute sa iei permisul te rezolva.. ce-i drept daca nu era cineva mai sus iti lua mai mult de 500 de eur. daca te duceai la sigur la omul care trebuie te rezolva si cu 200-300...
Majoritatea cunoscutilor mei au B C D E si rad de mine ca am doar B, si ca ei in caz de ceva poa` sa se duca si soferi pe tir ... si chiar s-au dus ... dar se pare ca nu prea au facut fata la volanul unui mastodont chiar si de 7,5 tone nu zic de unu de 20 de t... asa ca .. astia si-au luat permisul sa aiva si ei permis ....
aktymel wrote:Cat despre bunul simt in trafic ...te doare mintea si aici ce fel de specimene mai intalnesti . De ex eu: nu aveam farurile reglate si se pare ca pe cei din fata mea ii cam deranja chiar daca eu nu mi-am dat seama ( asta se intmpla pe drumul de intorcere de la braila)...

- Nu folosi stopul de ceata daca NU este ceata. DERANJEAZA pe cel din spate, in special noaptea.
[...]
Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 2 guests