ALARM SERVICE 96 S.R.L mi-au facut o oferta de domeniul sf , un nene cu foarte mare incredere in sine imi spune ca poate face rost de modelul ms-50 la numai 710 eur fara tva...........
Adica in anglia costa 112,27 lire cu tot cu tva si la noi 710 eur???????
Da ce domne am eu ciunga in par? Eu sunt mai prost ca sunt Roman?
Of doamne
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17" and Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"
@catalin1984 ai reusit sa montezi CC-ul pe ceed-ul tau? Avem vreun ceed in Romania cu CC montat aftermarket? Ma intereseaza si pe mine CC-ul dar cred ca sistemul prezentat aici nu e chiar asa comod, probabil chestiune de gusturi. Eu am gasit un alt sistem plug and play dezvoltat pentru ceed dar la care pretul este mai prohibitiv fata de cel care este mentionat in acest topic si este in varianta cu maneta sau cu inlocuirea setului de butoane din dreapta de pe volan (butoanele de mute, mode si volum). Am fisierul pdf cu detaliile acestui CC dar are 3.1 MB si nu-l pot atasa la mesaj.
Nu insa cu prima okazie imi voi monta in Budapesta, mi s-a confirmat pe email recent de catre un domn de la un service din Budapesta ca montarea se poate face pe masina noastra si costa in jur de 300 eur.
Nu stiu inca exact ce marca este acest CC insa e garantat sa mearga 100%, din pacate nu vine si cu optiunea montat pe butoanele originale, insa au mai multe tipuri de manete si butoane care se pot atasat pe volan, sau coloana volanului fara nici un fel de problema.
Bafta!
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17" and Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"
Nu se face intr-un service autorizat kia, deci sincer nu stiu cum o sa fie cu garantia, dar personal nu ma intereseaza, eventual poti vrb cu omul sa iti trimita pe posta/curier sistemul, si il montezi la IMG aici, am inteles ca este plug & play si vine cu instructiuni complete in limba engleza